[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
哈佛大學研究:一個人不成功的九大原因 時時提醒自己
一、總找藉口
係人地唔要你定你唔要人自己知啦
女人老左先有女人味
利申:鍾意姐姐多過妹妹

你講得啱嘅話,點解個個post都咁多負評?

你係咪想講你個post得女性入黎負評你

做男人做到你四十幾歲都咁既價值觀真係失敗,影衰男人

反思下點解後生時無人要係自己身上咩問題,宜家老左又無人陪你走落去係咩問題啦 根本你成個人格都出左問題
講得好好啊
我有個fd大我5年
初初識佢覺得佢真係好靚女
又有屎忽又大波
但佢好鍾意蒲 近期個樣已經殘到爆
對佢無哂性慾
樓主好波
你覺得老女人廢,咁你咁老男人都無老婆無仔女,人哋覺得你廢,都好正常者

你後生時真係毒撚人地又無講錯,無享受過自己後生時,對方又係同齡女仔,價值觀扭曲唔怪你。咪唯有宜家臨老時瘋狂屌西黎填補後生時既心靈空缺
點睇都係兄妹戀多好多
有位中同

中學時大把人追 揀靚仔mk

到而家就黎四張都未有人埋單

Fb ig d相就越嚟越進取 越嚟越少布

圍內個個都笑尻佢

係呢個時候 我點樣唔溝後生兩三手西 要再溝同歲果n手西

奶西果陣 一個新鮮鮑魚 真係可以令人奮不顧身咁奶

但見到個三十幾既鮑魚 一諗起佢比唔知幾多人屌過 真係唔想奶

但當然都仲有d廢男仲會食三十幾老女人

畢竟 香港男人 係可以廢到 西都冇屌 買個j圖都可以令隻豬做業主

有時見到啲j圖po
30以上既女都比人話正
仲話服務好我唔識野
係屌都屌20啦
28以上既送比我都不了
你老母係做緊雞定準備做?
一啲都無錯中學嗰陣媾唔到嘅見你有返咁上下就突然搵返我 sorry 我依家條女細你13年啲女人就係咁
自戀少陣喇
無人溝你呀
其實我覺得樓主唔應唔用呢d嘢回覆人
其實大家都冇話唔應該溝後生。
有啲男人貪圖年輕女性。有啲女人貪圖男人嘅錢。真係冇錯與對。
如果個男人 真係本事咪得囉,如果個男人冇自己想像中咁有本事。只係自大,但其實又唔係真係咁有本事,或者其貌不揚,身高又矮。就唔好自大以為自己年紀大咗,有少少錢,可以得到年輕貌美嘅女仔做伴侶。
其實呢啲說話大家都冇否定佢講嘅嘢,大家都一致認同如果男人,年紀大,但係好型好掂,唔使講都會溝個後生好女仔啦。但係如果唔係就唔好咁多幻想。其實好正常啦,如果個年紀大樣又柒又矮又要貪圖年輕女子嘅美色,咁佢就梗係要用更多嘅錢來貪圖女仔嘅美色。
但樓主反應好大,不停咁攻擊人。好似完全理解人哋講緊啲乜嘢。就算大家同佢嘅想法唔係完全一致,都唔需要問候人老母講埋呢啲垃圾嘢。
所以我之前咪話,女人有錢都可以搵啲好青春好陽光嘅小鮮肉。但係唔知點解佢反應咁大。
其實男人女人年紀大咗一定唔係個優點,因為男人女人身體機能都會衰退。大家都係好想講,無論老咗嘅男人或者老咗嘅女人,想要一個年輕青春嘅肉體,都要認清楚自己係咪真係有咁嘅條件。如果唔係只會惹人討厭。
再三贊成樓主如果年紀大,有錢,型仔,俾到女仔好嘅生活,去追後生嘅女仔。
女:你要有錢有樓先襯得起我
男:咁你有乜
女:我囉
佢地永遠都好有market架,死毒L係到危言聳聽。底死你溝唔到女
可惜既係女人30幾都未有你份
唔係睇得自己太高
你揀人人揀你
單身唔好怨
開過HMD見到條件係要有車就知啲靚妹會跌入樓主講果個遁環,唔明點解會係毒撚思維
女人係寄生蟲都睇唔清好似係你問題

你係咪果啲買少少野都要問準老婆先買得果啲人

人地生活同你唔同,就覺得人否定自己

自大到,人地唔溝女關你撚事囉,返屋企攬住你個老西訓喇柒頭
我未見過一個20中都未溝到女嘅男人
突然會係30幾嘅時候就好有market

如果係真嘅 祝樓主你成功 希望你都唔係ff過龍
月經文?其實係男女價值觀問題
有無女都好,大部分男仔成長到男人嘅過程中,其實係不斷係度grind緊,價值不斷提升
有無女溝唔等於男人個價值係度下降緊
可惜目前就算相對開放,搵一個有能力嘅老公都係好多中女甚至年輕女仔邁向成功嘅熱門流派。
要破解樓豬呢個講法,其實只要女人將自己價值放落自身能力(經濟、地位),而唔係自己條仔有幾有錢幾成功就得,不斷提升自己,搵高人工,提高生活品質,提高人格素養
大把好男人追你
你見有好多巴打係度叫咩阿姨我不想努力了就知。
呢個社會架構係set好咁樣,但係唔代表女性要遵循到100%,係屋企廚房相夫教子三十年之後屌尻自己個老公唔比機會自己出人頭地,話咩人老珠黃
畢竟一開波你就打算靠另一半搵食,投資嘅成本就係時間同青春,呢d野無得拗
你好似睇唔明樓主講乜

依家就係話女人自己越老返而睇得自己越高
25歲前女人塊西鑲鑽 叫做有少少值錢
25歲後因為想快啲搵人埋單 塊西臭到腥
based
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞