[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
幾時唔當女人唔係人

老女人 唔係叫老女獸

只係 想講 自視過高既老女人 好難有好下場

你唔信只係你未見過呢類人

同埋 我又唔係攻擊既所有老女人

定一或你想男人好似狗咁奶曬鞋底先叫尊重
你好好 記住 對下個好d
其實連登絲打 多數正常過班仔既

呢個post最癲都係 d 自以為有女 高人一級既 閹人
唔駛同呢d人 講咁多

唔係今時今日 電子雞點解仲生存到 咪呢班垃圾囉
希望 佢地都係上網鳩up下

現實 要為自己好好打算
呢度始終大部分人都仲係後生

就算真係3x 都仲要4x既人要既

但一去到4x 真係直線抽插

就係見太多 3x揀到4x既女人 終於開始驚啦

唔想咁多位絲打 行錯路

亦希望咁多位巴打 用行動懲罰 果十幾歲貪慕虛榮到4x既女人
大把女唔介意
自大 老女人 睇完#1收左皮

又俾佢點番著d火
係 男女 結合

係天然自然既事

比班好高騖遠嘅老女人 破壞既香港男人時專嚴
點解一定要結婚?
搵唔到好男人咁咪唔好結婚囉 同埋你要用錢去買女人咁就唔好話人係雞啦 因為你冇魅力搵唔到真愛。
呢樣先真
年紀大自己條件唔好又眼界高女人係有既

一直屌緊呢班

好既老女人 一早唔需要其他人比咩價值佢

因為己經比 同佢一齊成長既男人埋左單

罰你睇多次#1 好好理解樓主既高見

Btw 紅字呢班冇得唔理 佢地既成功 只會令男女 地位更不平衡

港男應該比屌醒

唔係on99咁 做人下人 睇j圖都要課金
https://igotstandardsbro.com/

老女人啲「要求」唔該對返市場先
你地永遠要求頂層二成男人,但自己就係底層兩成女人。
之後就話「毒然」滿足唔到你地。請問係咪痴線﹖
一直都話同毒撚拍拖係最撚嘥時間,又柒又on9,對女人嘅觀念友鋒,非常之小心眼統計,佢哋嘅思想會不斷喺度衡量自己條女係咪港女,少少嘢就會覺得對方係港女覺得自己搵咗隻雞
條女飛咗佢搵到更好嘅時候就會覺得對方係貪錢,喺佢哋心目中覺得如果你唔係係你最靚最後生嘅時候同一個肥矮毒柒窮嘅人一齊,咁你就係貪慕虛榮
9成係咁添

你估見到唔驚架
唔講咁多 即刻搏咀
而家最大問題係老女人搵唔到佢心目中白馬王子都唔會將就自己,自己唔稀罕咁就矜貴㗎喇。
但係死毒撚睇唔起老女人,但係又會好嬲佢哋唔會睇得起自己,咁care咪變咗唔值錢囉
你未到果個階段 唔代表冇呢d女人

你睇下香港 要比幾皮既配對公司幾受老女人歡迎就知 好多女人 其實都唔想單身一個

肥婆可能唔明

但比男人錫過疼愛過既就知 有男人 係身邊 其實好多野都可以比人照顧
你其實係咪身邊真係得年紀大嘅女人又唔受你溝
做咩事啲怨氣咁大

條件低又自私過高嘅老女人你咪由得佢哋孤獨終老囉
又話咩要班男人一齊去懲罰佢哋等佢哋冇market D要求唔好咁高
講到好似你自己等緊佢哋降低要求咁
你身邊冇啲正常啲既女人咩
我嫁咗啦

我諗你唔明白一樣嘢,就係嗰啲俾幾皮野去搵男人嘅女人根本都係睇唔起嗰啲搵少少錢或者冇撚用嘅男人,佢哋寧願比好多錢去買希望,都唔願意降低身份,所以就算佢哋唔想單身,根本都唔會去搵毒撚。
你同佢哋講話要接受一啲比較低下嘅男人就可以有男人,根本佢哋who fucking care,仲會掩住半邊咀笑

最後就係,我結婚係因為搵到一個好好嘅男人,但如果要我為咗結婚去選擇一個廢柴我真係寧願唔會結,講真我自己冇話特別想結婚
有一個愛自己嘅男人當然會有好多開心嘅嘢,但係同廢柴一切就會有好多麻煩。

條件低又自私過高嘅老女人你咪由得佢哋孤獨終老囉
又話咩要班男人一齊去懲罰佢哋等佢哋冇market D要求唔好咁高

重點 樓主咁care啲老女人會唔會冇男人,其實就係好在意啲老女人點解唔選擇自己。
如果唔係使乜咁激動啫,你咪去溝靚妹,咪由嗰啲老女人自己孤獨囉
有叫過女人 同肥毒矮柒一齊咩

罰你睇多次#1 一齊成長既女人 係無問題

係d揀到幾十歲仲想揀果d 先抵撚死

就好似 我冇叫女人 一定要揀毒撚 但你班女拳己經假定曬所有人都係毒撚
呢個post最痴線都唔係班女人

係班課金閹人

男人鬥男人 原因 覺得自己有女陪就高人一級
正如你一口咬定全部覆你唔認同你嘅女人都係女權
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞