[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
你地既非毒撚係指 top 20果班?

又一個唔夠人講 阻就屈毒既人
永遠唔會問自己咩料
但就要求男人點點點點點
你仲回佢做乜
佢對話都話要男人有錢,睇唔起搵少錢的男人。
不如問佢第日佢老公破產,仍仲愛唔愛佢好過啦

女人揀男人唔睇物質先奇怪,係爭在係成個包裝入面佔幾多好過
男人揀女人唔睇年齡先怪
其實的確唔關我事

但我地屌果種老女人 你地又做咩入嚟駁咀呢

你地 做好自己 揀個正常男人 陪住佢 都唔會成為我講果種唔值錢女人架
口臭D講句,婚姻從來都係一場DEAL各取所需
你好似都係唔明白嗰問題你喺邊度
Top幾多都好,睇唔起咪睇唔起囉,佢哋寧願冇男人都唔想選擇一啲自己覺得唔OK嘅男人,其實冇問題㗎喎。
美國既人口已經多
收入又多過香港
高度又多過香港

你咪試下輸入港女果啲月入五萬,要有六呎高(可能重要有車有樓添)
之後又未結婚又要後生過40。
原來連美國都係得4%男人同時有以上條件,香港就唔駛講更少。
之後你係咪港姐咁靚先﹖想要最上層4%﹖又唔照下鏡先
首先 廿幾歲唔會有一日變左三十幾歲?
之後就飛左佢?
咁睇嚟你連愛情係乜都未知 冇智慧嗰嗰係你喎

女人係會將八成男人定做「below average」反邏輯生物黎
你同佢嘈有乜用﹖
表面想係叫緊班仔醒D呀,要食就食後生女,要懲罰班老女人
首先佢應該有返咁上下年紀
對於嗰啲後生靠樣賣相既女,佢嬲
俾錢買相嘅男人,佢又嬲
溝後生女就梗係要俾多啲金錢時間㗎喇,佢又鬧人哋課金
咁好啦,溝老女人,又話班男人冇尊嚴
後生果班女揀啲有錢啲嘅中年男人佢覺得天經地義,但事實上真係有呢啲女又點會揀「收入不多不少」嘅人?真係後生靚女你估真係有層樓有架車就溝到咩。佢自己都識講啦班女又要高級酒店又要 staycation
甚至乎連年紀大嗰班女都大把男人爭住做狗公
真係俾佢遇到個要求你有車有樓就算嘅老女人佢又唔憤氣自己點解冇得揀後生女

結論就係咩女都食唔到,怒火中燒
但係你一開始講就係講緊嗰啲後生嘅時候識到女人,都都老咗搵到啲錢先可以搵返靚妹
呢啲已經唔係成功嘅男人啦 係你自己一開頭咁樣講先。
我老公本身成個人都正常又好,又有能力,就算佢有一日破產佢都仍然係一個有能力嘅人,但係嗰啲後生又柒又毒,成個人去柒吓柒吓,思想扭曲仲要等老咗先有啲錢去買後生女感情嘅人,其實都係失敗者。

一個男人係咪正常同成功,係要睇佢由細到大嘅經歷同埋能力。
點解一定要spin到男人廢果度

你搵到果個好男人 我相信係好既 但一定唔會去到超級富豪 明星靚樣呀 加鬼佬mix樣呀

你又揀佢 因為你覺得佢好麻

咁你咪 唔駛再幾廿歲人 仲不斷揀人囉

你話 配對公司 係為左幫高準老女人搞高汁男人

我唔知啦

但見d fd搵到d 麥師物師 一把年紀仲 每月唔夠錢駁

睇黎 用嚟捉住 老女人想快d嫁人既心態去呃佢地錢

(join既人平均年齡 40up)
你究覺得 呢個post 9成毒撚啦
所以我上面咪一直講話後生嘅女人冇放大自己最大價值,搵一個好男人唔好屈就自己。
最重要知道自己要啲咩咪得。

所以我而家講緊你好嬲嗰班老女人白鴿眼嗰個要白馬王子,但係佢自己個要求就係去到嗰個位 你喺度話佢哋根本佢哋唔會care。

真愛 都未必係結到婚既一對

相處到 各取所需既先結到
但原來呢份不多不少既人工 己經夠比到好好既生活質素班女人
真係講都多都晒氣,有能力唔會破產? 同埋個問題係佢破左產你愛唔愛佢呀問非所答
冇 一定冇架

所以 我咪叫班巴打 收手 唔好阻人發達

試下溝下 靚妹算

還掂我哋都係毒撚 都一定溝唔到架啦

不如搵d優質既 試下睇下有冇奇蹟
所以話你哋係咪真係冇拍過拖冇談過戀愛

你只得錢一樣野去吸引女人,就會吸引到啲只係鍾意錢嘅女人,呢啲女人係你破產嘅時候當然即走
正常女人,同個男人有感情嘅,男人破產,佢性格好有工作能力既可以東山再起,陪佢捱下有咩問題。

同樣男人真係愛一個女人,佢變老咗佢都覺得佢最靚
愛錢嘅女人真心我一個男人就唔會介意佢冇錢
鍾意後生靚女嘅男人,真心愛上一個女人就唔會介意佢變老

我有時覺得連登啲男仔都幾可憐
對愛情同婚姻完全冇任何正面嘅目標同理想
個個都以為錢錢錢=女女女
佢哋冇諗過點解世界上咁多冇乜錢嘅男人都有美滿嘅婚姻
其實樓主咁激動做乜
人哋寧願單身都唔想屈就
呢啲個人選嚟咋嘛
都唔明有咩睇唔順眼
係你睇唔明我講緊乜 我係話緊我老公就算破產佢都係一個有能力嘅人,我又點會突然間佢入去廢柴所以唔愛佢?
男人 唔急可以慢慢等 係真

得閒飲下酒識下女 得就得唔得就再等下

玩到4x 完全冇問題
啱呀,其實冇錯㗎。
不過思想唔可以咁扭曲囉,如果個重點放咗喺你覺得自己年紀大有資金就可以溝咩靚妹都得,你就會不斷付出金錢去溝靚妹,之後你又會開始埋怨點解啲人咁拜金。
如果可以撇除呢個諗法,你會幸福好多
答您係 唔計靚唔靚 但會殘好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞