[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
所以你最好孤獨終老
做咩咁作賤自己比班女人去揀?
報復女人最好嘅方法就係唔好溝女
等D女人少一個選擇咪幾好
屌 咪比身邊d男人 捧到上天花板

就真係以為自己好正囉
十個女人九個雞 千萬唔好認真諗住搵件靚啲過人世真係屌過就算啦
你啱,我真係咁諗,所以我單身緊,唔想俾人揀囉

我廿幾歲搵緊5皮自住,點解要俾班港女揀?大把超正既大陸妹等我揀 唔急
有陣時我想知道你講嘅嘢係自己嘅經驗,
定係純粹喺連登聽返嚟人云亦云,
做咗30幾年人都只係遇到一兩個極品,
現實中有幾何真係遇到連登所講極西既女
後生嗰陣同齡嘅女人唔肯同你一齊捱睇你唔起,
個個揾個大五六年有社經地位嘅男人拍拖

到你好彩發咗圍,仲點會睇得上當初放棄你嘅同齡女人
咁你講用錢溝女呀嘛
咁我咪話你要用錢溝女OK
如果你又有錢又靚仔,唔使講都溝到後生女啦。完全唔需要開post。
但係你話年紀大咗,靠搵得多啲錢溝女。咁咪要提醒你,老男人想同年輕女人一齊真係要好有錢。如果一啲又老,又矮又醜嘅老男人,貪年輕女人嘅美色,咪需要更多錢。E個唔係假設問題係事實。
你話我假設個男人除咗錢,又老又七,講到個男人好衰。咁如果個男人又有錢又有型又高,唔使點溝都可以同到好女仔一齊啦。使你教咩。
調返轉女人老咗有錢都可以搵小鮮肉。
你講緊嘅都係交易姐,唔使得唔使講到咁複雜。
但人係除咗追求性,都需要伴侶扶持,需要一個盤、需要人愛自己、真心同自己傾訴心事。
老人家同年青人係咪真係冇真愛,我又唔可以話肯定冇,但機會微。麥當娜同佢啲年輕小鮮肉伴侶,都係冇交流㗎,其中有個唔識英文添。睇下追求啲咩囉。
都係果句啦,淨係追求性嘅老男人同老女人,諗住貪人哋年輕肉體,都要睇吓自己有咩條件。
所以咪郁d就出軌囉
屌住第二條女,返黎話我唔捨得同你分手
自己做錯野先佔下風姐
咁你入呢個post又托咩

又係d女人 常見既野 好似你識我咁 一黎 就話人毒撚溝唔到女

唔通我條女 細我13年 我又紅字大大隻 講你知咩

你估個個女人 好似你咁 係烈女呀

要又打得又睇得 先比人溝到
正啦大陸妹肯定好鍾意你
到時申請埋全家大細一齊落嚟香港
攞完身份之後離婚再攞你一半身家
然後搵過一個後生過你嘅繼續玩
Good luck
你自己知身邊啲仔個個拎錢撻你,當你臭雞,你就縮番入去啦。
點解啲人淨係用錢溝你啊,因為對住你,大家淨係願出錢啊,唔想花心機係你度啊。
縮番入去啦,仲衝出嚟柒
港女就唔會?港女世界最好?

留意你用語,想分裂國家?
駛撚咩巴打

得閒 搵件 貪慕虛榮嘅女人 執幾獲 再換下

樓上班人 以為香港個個烈女 要過五關斬六將先可以比人溝到

事實大把女人 仲急過你 自住有車 排曬隊 黎你屋企

係樓上d女拳 唔信姐 以為成個世界得毒撚同烈女
所以婚姻唔係父權社會限制女性主義既工具
返去睇AV啦你
係咪之前唔見晒啲片搵唔番所以而家咁嬲嬲
答唔到呀?

無腦港女講唔贏,想轉移視線
睇下你幾樣衰

我開個post話見到你老母做雞,你老母係咪真係做緊雞?
可憐人自有可恨之處,你講嘅嘢觸及到好多人嘅痛處,因為直接,太多人唔肯面對現實
事實上連登上面講嗰啲極品港女有幾多真係現實生活中有?
香港大把人正常拍拖結婚生仔
咩烈女同臭雞,毒撚同賤男,現實中都係少數

大部份正常人都唔會覺得成個世界得毒撚同烈女

如果你成日遇到呢啲極品其實應該反省下點解唔可以做一個正正常常嘅男人同一D正正常常嘅女人拍拖就真
點解女永遠懨男冇錢?男會唔會懨女冇錢?
你百分百肯定後生女就唔會結完婚之後離婚攞一半身家?

自己以前出過post嘅嘢就唔好唔認啦

講唔贏人就問候人哋老母
咁既人品唔怪得溝唔到女
真人 識條女 哆住自己大波 做直播做kol 仔 做埋燈頭 成日 呃人去佢個場飲酒 賺錢

得閒又話自己比人呃錢 放code 叫人PayMe 佢 又真係有好多傻仔PayMe 佢

我估果d人仲要唔識佢

因為見過佢真人既都知佢好撚醜 係p到靚

睇到你嬲唔嬲 唔係嬲條女 係嬲d男人 咁撚廢比件豬西 呃錢

課左幾千 但 人都未見過

你未見過 只係真係少見
我冇全部睇晒,使唔使鬧人文盲輕度。
不過唔緊要,我講緊嘅係真愛,男女嘅都認用到!
同埋你咁嘅係對人態度,一世都唔會搵唔。
你咁燥,我睇你都唔係順境之人,對人態度又咁差,唔好F F咁多啦毒燃。
香港人真係無得救
所以呢啲人唔係冇,但係少數囉
你望吓身邊正常男女多定呢啲極端例子多?
所以先至話會特登上嚟開post攻擊女人年齡擺到明就唔係大部份嘅正常人
咁你都係識一兩個人係咁樣,點解你會覺得香港啲女人係當我哋係戇鳩呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞