[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
等多一年 又多一批18歲既少女新鮮出爐
錢佢地真係大把

但輸感情 佢地先頂唔順
最慘係男人以為自己三十歲之後會突然有錢忽然好有吸引力
世界愈黎愈現實, 後生女與其去賭一個男人會唔會成功
不如搵個已經成功左既一齊 反正男人30同25個樣咪又係一撚樣
有得屌 仲唔夠呀

通常呢d狗公 屌到既女 會比你想像中更多
你個死老野好中意屈人

睇返上面回覆啦,重來無講過有家庭=幸福,只不過你嘅護旗手不斷強調有家庭=唔幸福

有家庭可以有幸福有唔幸福,唔係毒撚講既有家庭慘慘豬唔自由柒哂

眼盲就戴老花眼鏡啦死老野
係 d老女人 一唔夠人講 就搬毒撚出黎寸人
輸感情都有分男人女人嘅咩?
吓 屌你 咁你生仔 唔好產假呀 你一生完就返工做野囉

再加照顧埋個仔喎
呢個真

鴨 咁貴 就係冇咩人做

雞咁平 因為18區 區區都有好多人做
都珍
極少鬼妹理亞洲男

鬼佬又真係好多中意亞洲女
其實老男人同老女人都係有問題,都係賣剩蔗

呢個社會唔係個個都有資格擁有美滿婚姻同家庭,勸你睇開d
點解咁多負皮
我作為中女表示同意
懷疑你連#1都未睇曬就留言
其實叫雞定叫鴨,都係男人叫多, 所以貴都冇咩男人做。

女人要洗錢扑嘢, 真係得D代表好TOP 嘅男人先有市場。

但男人要洗錢扑嘢, 呀嬸三舊水都可以上。
啱但廿幾歲一樣都有一班有智慧有家底嘅人
唔一定要搵三十幾囉
三十幾亦都好多未必係佢地想像中咁有智慧/能力嘅人喎
捽小陣碟啦,成班又毒又柒又無錢係到嫌三嫌四,幾多歲既男人都唔關你地事啦
算啦 佢做左廿幾年人 終於有西屌 當然當女人係神啦

屌得多既人 先知 好多女人都係easy pussy

佢條女 可能都落過幾次仔 先搵到條柒頭埋單
係呀態度正確個個好似你咁有骨氣,咪唔洗上黎呻上黎圍爐囉係咪
上面有個白卡婆 先話咩

男人需要女人 多d 呢d自大野

而架話你知 女人其實都好需要男人
我永遠會記住,係我最兜踎果陣,係邊個女人願意留低陪你捱
佢而架抽插緊欣宜啦

一路插又一路諗 佢班毒撚知我有女 一定唔政寸我
呢個世界舊有 BGLT啦
屌西都唔成功 咁做兵 做狗先叫成功?
肉墜呢個好真

好撚噁心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞