[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
要捱到老嘅
咁你一開始溝女嗰陣就應該考慮契合度先啦
你依家揀嗰陣係年齡>契合度喎
後生就屌咗先喎
諗住「咁啱有個夾到」先上岸喎
你出發點已經有人品問題啦
收皮啦
我都知道佢哋講講下溝女又會變咗叫雞,跟住又會話全世界女人都係雞,算啦唔好點醒佢哋。
有咁嘅心態,佢哋就唔會有一個伴侶同佢地互相交流,互相支持,真係相愛嘅男女,係可以為對方犧牲。大家見到面已經好開心,唔會諗住老咗即飛,係兩個拖住手希望一齊變老。但我諗佢哋未試過。
做港女太幸福了

普通樣都可以做女神
講起班廢男,我識既80 70後都怕老婆
個老婆話點就點,聲都唔敢聲,唔敢拒絕反駁

聽過條友間屋本身好近公司,佢老婆話想租出去,再租其他屋住,純粹想住近d佢搬咗出去既女

全個過程大家想像到幾煩同幾冇必要,個廢男唔想搬但聲都唔敢聲 呢類男人真係垃圾黎
其實 呢個係個警世post

講緊比班溝到女既人聽 唔好溝老女人

要揀 就揀後生女

但比人騎劫到樓主係死毒撚 溝唔到女 係廢人 老女人都唔會比樓主溝

Ok 唔緊要 當我溝唔到女啦

咁我講清楚d
for 有能力溝到女既人 有同樣既資源 一定放落後生女身上 唔好浪費落老女人度

同埋唔好講到老女人一定性格好 後生女 一定相處唔到

大把老女人性格仲衰過後生

你班廢男人 不斷係度 竄改 我個中心意思

唔計其他 因素 年輕 就係比較 優秀

咩性格好唔好 唔關年紀事 係睇人

後生都可以高汁好女人

老女人都大撚把 性格有問題 唔係點會幾十歲仲未成家立室

上面班人 己經假定曬後生女 就係冇老女人性格好

再次重申 呢個建議係for有能力溝女既人

本身冇條件溝女既 老 少都冇份 唔駛再執住呢點攻擊樓主係毒撚
呢班細路仲處於溝到女等於好威威
溝到後生靚女等於人生最大成就嘅階段

佢哋梗係唔會知遇到一個你見到佢變老都會繼續愛佢嘅人係咩感覺

所以先至話佢溝唔到女先至上嚟呻
明顯戀愛經驗同價值觀成個小學雞咁
發少陣夢啦溫室小花

留意返,上面係位絲打突然將溝同屌一齊講先

咩佢地,文盲輕度請上一頁
啱,其實on99,性格看人,唔關年紀事。而且你覺得中學生至大學生年紀純d,定d老d有經驗的女人純d?
睇到你 怨念咁大 好快可以加入 冇人要老女人行列
警你條毛
幾時輪到你佢去教嗰啲溝到女嘅男人點樣溝女
Sorry結咗婚有埋小朋友
你恨唔到咁多㗎啦
呢個post都好多 男人最廢係 兩性相處上 捧高對方貶低自己

所以港女 咪惡左咁多年
連登果然係毒撚圍爐集中地
我就係處於呢種幸福關係嘅溫室小花
唔信人哋有就話人發少陣夢
祝你叫到隻靚雞
佢都無教點媾女。叫人媾後生又唔得?
班女拳師傅係咁 自創招式

再攞支道德高地炮炸你

比佢地講贏又點

毒撚 繼續唔溝女

溝到女有條件既繼續係現實世界溝後生女

班老剩女就繼續 屌 冇好男人 孤獨終老
agger,其實咁做對佢地冇好處

例如飛雞事件

教畜,IT狗等就冇人幫口

講句飛雞成班狗公護航

但飛雞係人都知講笑啦
根本幾多歲都唔吼你
我60路
都就嚟孤獨終老啦
樓主好alpha好有料
可唔可以降低少少要求要咗我
所以話 明明冇講過既野 女拳撚都可以屈出黎

好彩巴打心水清
其實班女人有咩資格講呢d

佢地只係被溝既一方,純粹享受
佢地眼中就係當男人係件貨咁揀

正常女仔都幾件麻甩佬圍住轉啦,個個都係揀一個既心態姐,講乜撚愛咁偉大姐

我識既女人都係揀一個既心態,有選擇呀嘛

條件好咪有愛囉,爛面樣衰有冇愛呀?佢都白撚痴
香港係母系社會 不嬲 女人大撚曬
識溝女嘅自然會溝自己鍾意嘅年紀使乜人教?
有D男人就係鍾意年紀大嘅女人你吹咩
溝到女既男人想溝乜嘢外貌性格年齡嘅女人佢哋會自己揀啦
特登開個post出嚟托咩

擺到明自己溝唔到自己想要嘅後生女
同年齡或者年紀大嘅女人又都睇唔上佢
老羞成怒,希望其他毒撚同佢一樣去針對年紀大嘅女人黎出氣
現實中有個女人肯對佢笑吓我諗佢根本唔會理人哋年紀幾大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞