[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
幾多歲嘅女人都唔會揀金鐘毒撚
樓主: 駁唔到嘅一律唔會回覆
識為係女人角度幫女人 諗野係好

但時代唔同 而架d女人 當我地男人係on9

Story post個qr code 就多幾千蚊用

我唔屌醒d廢男 香港既男人 只會愈來愈廢

要振夫剛 必須有右翼男權思想 去巴撚士

而架既男女不平等
有咩問題呀 你想我哋下一代 繼續 比班女人食住

而架香港女人幾撚多著數比人竉到咁 你唔係唔知麻
其實都幾多 拋妻棄子都聽唔少啦
忘記係難嘅 的確要考慮呢樣嘢
不過仍然有機會
深夜笑到 成家醒曬
更加不適用於幾多年都係毒臭窮既連登廢柴
好老實 好條件既 真係未必會要

但肯接受到條件麻麻 但為人老實既

都仲有d機 上番岸既

命水既野 整定既 唯有睇自己既緣份 可能會遇到個4x想溝番個3x既 「少女」呢
有時有d野係整定既

你呢個情況 雖然唔常見 但都未去到冇發生

但 如果可以既 一律建議搵個後生過自己 又契合度高嘅女女 就very good啦

多謝
咁如果
老但契合度高
同埋
後生但契合度低
建議揀邊個拍拖

後生又契合度高 搵到當然好
祝福樓主 希望樓主可以幸福之後少啲怨氣
連登仔隨時40歲左仲同老母住,自己都未養得起,靜係有錢買飛機杯同杯麵
咪係,一手閪一定係mk食
搵到錢都只有2,3手食
有班撚樣真係搞鳩笑
溝𡃁妹=廢男
溝同齡=成功人士

溝到同齡女都有得打J
你溝𡃁妹就一定係因為冇同齡女受溝
乜鳩definition黎?
笑撚死
生得樣衰後生時溝唔到女 去到三張先有不多不少嘅人工你仲覺得會溝到女 做fd都諗下先啦
後生女係大把 但多錢過你又靚仔嘅都大把 你真係覺得冇樣冇$人到中年仲會比起以前更多女埋身??
建議繼續搵後生

搵到4x既時候 再搵3x 咁就會搵到相對性格成熟d既女人

點都要差十年八戴
搵唔到 連西都冇得食

鬼叫你唔係mk
係咪即係要不斷屌後生女,當後生女變左老女人就要飛起佢,然後搵另一個後生女取代佢?
講到十八歲既女人一定會要你咁
照吓塊鏡先啦
咁即係世界上冇絕對嘅老女人啦除咗人瑞
算啦唔好同佢講
睇佢個款都係後生溝唔到同齡女
日日睇住人地愛情美滿晚晚酸住打飛機果d
依家老左就比少少錢屌下d後生既雞當自己成功左
但事實上啲後生雞大多兩年都會發現樓主有幾廢再離佢而去
事實就係後生女貪錢既都唔會愛老男人
無限循環最後佢都係孤獨終老
成世都未比人愛過
其實明明係圍爐post點解咁多入來懶係企道德高地咁屌樓主。其實樓主講得對,如果係要追一個女仔,點解唔追後生d?
女人30多數開始殘得快,但要求唔減。
而正常後生女仔見識少,帶佢去平價自助餐甚至放提已經好開心。亦不會考慮太多就會試下同你拍拖。
當然你叻到好似成哥咁,咩年紀的女仔都會受媾。但自問作為普通人你30,一個女仔30。我估正常無家底下大家搵錢都係差唔多。好難真係做到個種要求。
既然係咁,點解唔要個要求低d,靚d的女?要一個要求多多的黃面婆?
以前有個朋友話,一個正常樣的女生,短期內無男朋友唔係佢問題,長期都無就真係佢問題。
利申,拍過幾次拖,讀書拍最開心。一盒巧克力就氹到女朋友好開心。反而而家要有車有樓佢哋先肯so你。
一個新鮮鮑魚 真係可以令人奮不顧身咁奶
好撚值錢
好有錢咪係囉,咁即係有錢同冇錢嘅問題啦。
如果40、50歲都仲冇錢,個樣又柒嘅、咪變咗又老又窮嘅老毒撚囉。
仲有,依家啲女仔一代比一代高,如果你本身已經唔係好型嗰種男人,又老。隨着啲女仔越嚟越高,你講緊用錢溝,咁你呢個老男人嘅身家要越嚟越豐厚,先可以溝到一個年輕女甘心同你一齊。因為到時你已經老,仲可能矮過d年輕女仔。你估後生女仔真係鍾意老人徐咩。
用左好多時間 付出過好多先明白樓主講既真理

女人真係雞來 希望其他年輕巴打早日明白

唔好浪費時間

而家要d女做乜都得 只要你睇得通女人係雞

最緊要唔好投放真感情 最後傷既只有自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞