[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
你留意吓你會發現比較高質素嘅男女都係會選擇同自己年紀相近,會揀大自己好多嘅男人或者細自己好多嘅女人,嗰啲人喺佢自己個年齡層都唔係高質嗰班
幸存者理論

所以45歲都鐘麗堤咩

大部分 又老又殘到 噁出黎
望到依架啲00後大大波細細粒
啲營養都唔知邊到黎cls
但樓豬唔諗吓點解人哋食到十幾歲𡃁妹隻豬但佢食唔到
然後怪人哋臭雞嫌棄佢
你係咪年紀比較大
可能兄妹戀嘅出現係因為
1.由學生變成出嚟做嘢嘅收入差好遠
2.加上青春期男人發育之後外表會吸引咗
而造成 個年齡就大概係16-25左右
之後大家出嚟做嘢個差距冇咁大又變返 5 5
錯 係一個40幾歲 a0處男開
原來人哋嫌你唔靚仔就唔得 你嫌人又老又殘就得
唔講以為啲中女求你要佢哋
又好似係
你嫌唔嫌棄靚仔都係冇你份㗎啦
Elizabeth Taylor?結過8次婚明嘅又幸存者理論
你試下用we7開附近的人,有幾多搵食師奶喺度如魚得水,全部美顏較到最大都知佢又老又殘,但依然大把仔食
開始懷疑你條仆街根本喺度暗黑兵法,等多啲男人信你啲傻西理論少個人同你爭食
we7
月入6萬28歲
覺得同18歲嘅𡃁妹完全溝通唔到
講緊識嘅唔同年紀嘅男女 加埋都係55
19搵26 20搵30 40搵45
我可以好肯定同你講冇任何一個人有車有樓嘅男人,揀伴侶嘅時候係睇對方後唔後生,好唔好屌。
你可能而家仲係好後生,但係你去到30幾歲嘅時候冇可能會揀18歲或者仲讀緊大學嘅靚妹拍拖,如果要屌嘅話會直接俾錢,因為兩個人嘅見識差太遠,你會發現對住啲靚妹係完全溝通唔到,拍拖相處都難,完全唔使諗結婚。
其實係因為靚嘅女人先會有人娶又生過仔
唔靚嘅連一次結婚都冇
咁靚女自然多人爭 就算老咗都仲有幾分姿色
本身一百個人溝佢 依家十個
想睇吓樓主係咩樣
唔靚嘅咪靠性格內涵取勝,本身50個溝佢變咗5個溝佢
見過pair由20頭拍拖拍到30頭
最後條仔出去搵SP仲飛咗條女
樓豬點睇
我要正視聽

我唔係話 男人廢 都可以溝到女

廢既男人 溝唔到女 係正常

我係想講 有料既男人 到左中年

係唔需要溝老女人

有條件既中年男人 係可以溝靚妹 而不是同齡既老女人

成班女拳同老女人 想攻擊我係毒撚溝唔到女 黎混洧視聽
比較認同你
真係高質一定比人mark
剩返真係自以爲筍盤既平凡人
我依家咪就係話俾你聽有條件嘅中年男人可能有陣時會叫下雞,但係絕對唔會係"溝"靚妹,唔會係同靚妹拍拖,同埋有條件嘅中年男人去到中年已經結咗婚生埋仔。
除非性格太奇怪 個樣太嚴峻
一般嚟講啲女點都會有人溝
我親戚六十幾歲都仲有兩個六十幾歲呀叔溝佢 認真個隻
樓主終日幻想啲女冇人要會喊咁口
又幻想自己溝到後生女
事實係三十幾歲個班一係自己唔想嫁 一係已經嫁曬
剩低真係好柒嘅 好奇呢嘅女
十八歲到三十幾都冇人要㗎啦
樓主又從來冇放過入眼 後生個陣都冇溝過人
屌你啦 溝女根本唔關事,係睇運氣同技巧

我30都冇,搵緊5皮,有樓自住

又唔係頭油毒撚樣,都溝唔到女

玩果d垃圾app match到好多廿中到三十頭,全部串過馬撚,又唔係靚女都唔受溝,根本香港所有野都失衡晒
其實你淨係用年齡去揀
已經反映你擇偶唯一條件係外貌&body
完全唔睇相處&思想契合度
Keanu Reeves夠成就啦掛
你睇下佢搵咩女朋友
可能你有料過佢我唔知啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞