[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
你一定唔會遇到啦 咁強悍

賤男點敢亂黎
其實睇完呢度啲男人會覆我啦香港男人睇錢仲重嗰啲女人
將所有問題歸咎於自己唔夠錢。

你望吓,大把女人戇鳩鳩養自己條女,一係就同個窮鬼老,窮阿差一齊。
所以未必一定所有女人淨係睇錢 我自己就認為錢都好重要,但係當一齊咗次嘅時候就會有另外一樣嘢衍生。

但係無可否認喺香港有一班女人根本就唔係睇錢,唔知佢哋睇賓州定係睇樣,只可以話每個人都有自己嘅要求。
你有嘢都可以吸引到人。
女朋友18歲開始跟我
到而家27歲都仲好正好靚
你可能好命,出身唔錯,由細到大無憂。無經歷過錢係有幾咁重要
金錢唔重要就唔會有說話叫親生仔不如近身錢
金錢係喔一一樣野唔會背叛或出賣你,身邊有貨朋友同事成日講
其實一直都係咁講,好多女人會睇男人經濟能力係真,但唔代表冇感情㗎嘛。

但係真係唔好將所有問題歸咎於金錢上,咁樣真係會吸引到一啲淨係睇錢嘅女人,增值好自己散發多啲唔同方面嘅吸引力都好重要。
即係一個女人幾靚幾大波,到到中年原來一啲墨水都冇,都死得啦。見過有啲男人帶住一個老咗仲以為自己好可愛又戇鳩嘅女人出街都幾恐怖。
你咪 我#1 btw 果段既人

上面好多女拳 唔睇字 就沖入嚟 屌毒撚
巴打你無錯

現實就係錢真係都好撚重要
姐係叫人西工唔好做,問題港鐵出最低工資一樣大把人做。
根本唔結婚都得。
根本男人要既只係西
女人要既係男人陪…
出身唔好,加埋HELL MODE,靠自己一手一腳做到今日叫有少少成績,由社會最低層爬到3個階級,真心好辛苦

經歷過COME ON JAMES,背叛,白眼,欺凌,真心體會到冇錢會比人當狗睇
其實樓主講野好大道理

樓主又公道 唔係屌曬所有老女人

有情有義既 都係有價值既老女人

希望各位女拳 好好教育下身邊既 女人

白鴿眼是沒用的

各位男人 又好好增值自己 唔好做奶鞋底既狗

咁男女 先會平衡 唔會咁母系化
巴打食過處? 咁清楚?
所以咪要報出黎 比人知

有得揀 揀左其他工 唔好揀港鐵工先
我都唔明佢屈我A0做乜春
乜唔可以去到某個年齡覺得溝女都好鳩餘之後唔再溝﹖
講真我有性需要叫雞好過
對女人只有性慾,無意慾想同女人相對
女人自己都講要錢錢錢,都講到明係交易
咁點解重可以對女人有感情﹖我都唔撚明
對女人有感情同對雞有感情沉船有乜分別﹖
好撚明白 巴打 要加油

做自己認為岩既人

我地要溝咩女 屌咩西 唔駛女拳教
你估真係個個毒撚咩
真,其實後生去個海洋公園都可以好開心,二手車都得。
你有冇睇前文後理.....
廿幾歲已經識得搵到個人對對方好上咗岸果啲唔關事架喎,無啦啦你點可以理解到三十幾歲就要分開呀

而家講緊啲3x單身女仲喺度以為自己勝人一籌自我感覺叻過啲𡃁妹好多,其實好多𡃁妹廿幾都可以有智慧,3x未必一定係成熟/醒好多未必有佢地想像中嘅advantages 喎...

利申: 本人係中女
諗起「小甜甜」龔如心。
巴打 記得 叫雞唔好番踔

沉雞船好大獲
試野

係迪迪黎行成日 影成日相都好開心

大左既女 去rosewood 都未必令佢地開心
個HELL MODE仍然影響緊自己,而家仲要不斷修正細個HELL MODE童年問題,真心好攰

巴打共勉之,開定個POST 第2個啦
絲打 祝你幸福

樓主 好mean 但只mean 賤人
唔啦 冇力要罵戰
屌 呢啲事實又唔見班怨婦覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞