[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
其實我唔明點解要講到女人老咗唔值錢
只要自己搵到錢過高質生活就得啦
又唔係要賣身 咩值唔值錢
連登仔嘅言行就係唔可以做另一半嘅標準
講得出呢啲說話嘅人
好明顯會嚇走女仔啦

都唔明點解佢哋唔諗吓自身問題
佢哋唔係真係仇女,佢哋係冇女,恨女恨到痴線,所以咁大怨氣。
佢哋周圍講女仔男女應該拍拖AA,係想令到自己嘅溝女能力相對冇咁低。但佢哋唔成功,就鬧嗰啲女仔冇家教,話有錢女先至唔介意佢哋….有錢嘅女仔識嘅男仔圈子層次都唔低,條件好佢哋咁多,都唔會AA ,佢哋就變相話有錢女先至會要佢哋,又話啲女仔唔肯同佢地AA 拍拖就係冇家教,又係寧願睬人都唔承認自己比別人貧窮。
之後又變咗鬧d對女仔好嘅男仔係狗公,其實佢哋思想真係好扭曲。

你幾時見過女仔單身,會咁大怨氣。
咁,我專一 d 繼續食 18歲
遲啲生女一定要富養
等連登毒撚幾多歲嘅女都溝唔到
女一定要富養!要同佢去啲比較高級嘅餐廳食嘢,要俾啲好嘅生活環境佢,要帶佢見識多啲。咁先唔會比啲男仔一支菊花就跟咗人走。
而家係香港無老婆仔女家座先係大贏家
除左喪鬧女人係雞之外,d溝唔到女既連登毒撚又一力作
但原來呢份不多不少既人工 己經夠比到好好既生活質素班女人

見到呢句已經知係on9 你識埋啲女人廢啫,要人「畀」生活質素佢
而家大把你口中既老女人自己養自己不知過得幾寫意
去蒲個個化哂妝,點分到年紀?如果Spot到啲30+應該易媾很多。
初初識佢 佢無化妝
但可能成日飲酒+夜瞓
殘得超快

btw 30+做sp正
搵SP純屌西同拍拖唔同
拍拖又同結婚唔同
結左婚生唔生仔女又會唔同
樓主係咪以上咁多個step 都冇試過?

女人老左就唔值錢架啦,問題係你冇錢你都只能開post 打下飛機
其實女人提升吓自己修養,吸引到男人的機會就大很多。就算個男人一開始只係得好少興趣,拍吓拖咁,你生活中表演到有智慧,佢會慢慢欣賞你。
其實男女都一樣,有條件一早俾人mark哂

30+仲未有著落嘅話,唔係未玩夠就係賣剩蔗

都幾難撞到俾人飛嘅荀盤
師兄好似唔記得咗可以同年紀
荀盤就高要求啲
正正常常嘅點都會有

一早結咗婚嘅都唔代表佢哋條件好

有時啲野好難講死
講到老左既女人 一定比男人多人請咁
女人到左3尾都口硬 唔駛要男人

一破4x就會比孤獨感 完全摧毁

你可以唔信 time will tell
個個都揀到後生靚仔咩

揀唔到果d 又唔想食同歲 窮西 咁自然會向成熟叔叔埋手
女人30歲左右未嫁通常都好熱情。
講到d 3x既老女人 好受3x既男人歡迎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞