英國最新疫苗對Omicron重症死亡數據

1001 回覆
536 Like 353 Dislike
呢個報告缺少追蹤疫苗副作用嘅數據
雖然打疫苗有減低重症同死亡風險,
但權衡唔到打疫苗帶來嘅好處同抵唔抵消到副作用嘅風險
G持 終於有個似樣啲嘅討論
未見過有paper support 呢個
我屌你老母你真係藍到仆街
就係因為無民主更加要堅持
你柒完未
我都幾肯定唔係, 佢哋係毒針毒針咁叫仲要屈人係5毛同PR
復必泰針後副作用
https://lih.kg/vQruiFX
真啊,另外香港打左幾百萬針都冇一個人因為打針死,安全有效
係鬼 大把日日都話毒針
英國已經批咗 novavax

如果香港有得打(雖然應該唔會有),唔知而家衡量過唔打biontech既人會唔會改變主意?
浴火重生火鳳凰入黎未?
引戰
呢啲先至係理性討論
反逼針係反疫苗人士的羊皮黎
當然真係有反逼針的人, 但係我相信佢地唔會用咩毒針黎做藉口
都係個句啦 我唔認強制打針 但係鼓勵同逼係兩樣嘢
同埋主要係針對講緊班反對打疫苗嘅人成日屌人做數據吹到打完差過打
我睇唔到我唔知 總之要反晒全世界 我地最醒
兩樣嘢唔係二元對立
老實講,應該要將60歲以上因打針而死既數加埋就比較先有意義。

仲有60歲以下唔打針同打左針既人又相差幾多?
可惜呢種報告釋除唔到對疫苗副作用懷疑者嘅疑慮
已經唔想理 成班日日出幾個post
一有人打左都中就=全部毒針
葵涌村打左中既人多過無打中既人=打左係傻仔
大佬成條村7成人以上打左 緊係打左又有中既人多啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞