英國最新疫苗對Omicron重症死亡數據

1001 回覆
536 Like 353 Dislike
保自己啫疫苗
漏咗, 仲有屈你係5毛同PR

source:
反疫苗果堆連登仔唔好話生物學, 連基本數學統計都唔識
https://lih.kg/vQCyvwX
反疫苗果堆連登仔唔好話生物學, 連基本數學統計都唔識
https://lih.kg/bhptktV
證明左打針唔係保護其他人係保護自己
打唔打個傳染力都唔會降低
逼人打個D撚樣正ON9
帶唔帶口罩影响中定唔中,我個主題係,如果中咗,打咗針有冇用。當你中咗之後,死同唔死同你中嗰陣有冇帶罩中有乜關係呢?
擺明全世界政府包括歐美都係利益輸送收咗錢谷針
全部都係陰謀黎 deep state
真 廢老咪阻住全世界啦
咁啱我都有fd讀完MPH都係咁諗勿相認
本身疫苗唔係防止你感染 而係預防重症 唔大分分鐘long covid 手尾好長 打左你中omicron仲弱過感冒
All vaccinated people will die within 10 years
唔打針死亡率1.5%,咗先係10萬死100(0.1%)
但KOL黃世姪鼓動其支持者抹黑/批鬥反對強制打針的人

姐係我覺得打唔打針就個人, 呼籲人打/唔打都係自由
但強制打針,文革式批鬥反谷針的群眾就大有問題
唉,以為依度後生多,識睇report多
諗起九品芝麻官…
由第一日開始就已經知年齡對重症死亡率有明顯關係, 咁點解要全部人,所有人一齊癲呀? 答到未呀? 60歲打針有長期副作用同十幾廿歲有長期副作用個分別有幾難明呀? 明明60以下就係普通感冒但係迫全部人一齊停工停課一齊打針仲講到自己幾咁正義
個啲所謂kol就收收皮先
真 咁先合理

死唔肯打既 到有事果陣咪唔好救佢地唔好比醫療援助/要比天價費用

後生唔打都正常 中年以上果班自己諗囉

而家香港咁樣最煩
佢哋唔係要證據,佢哋係立場先行

任何證據都唔會動搖佢哋嘅立場
佢隻強檢係自己係屋企做LFT
再upload result就得
仲要免費任拎
英國數據關香港咩事?
人種都唔同
你有無白人dna 大賓周?
我就打左BNT
問題係政府用迫害的手段迫人打針就有問題

你話唔打針就易重症同死
但係個人的選擇權呢
果啲連登警察個個都傻閪黎 中二病到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞