英國最新疫苗對Omicron重症死亡數據

1001 回覆
536 Like 353 Dislike
60歲以上
唔肯打嗰啲隨時好多都有長期病
根據專家邏輯,係咪都要過身
但防感染真係已經好難即係一定要共存
老人家唔識字你如獲至寶咁
我打英文就係鬼佬咩?
弱智仔
唔好成日講到點為勢所迫 真係反對嘅就俾啲實際行動 咁易屈服嘅反對極有限度啦
咁如果係真係做到just a flu共存都無妨
兩者副作用分別不大
不嬲每次災難都係NATURAL SELECTION黎
體質強弱,智慧高低一目了然
飲符水既繼續飲符水
我又蠢又毒,應該係細個打咗卡介苗,攪到我咁on9, 好慘
emergency care率好低
除咗係猿割勇口中應該要死廢老
佢哋嘅邏輯正正就係藍絲邏輯, 但偏偏佢哋就最常屈人5毛同PR
笑左 完美展示苗撚智商同教育程度 嘢都唔撚識講
苗撚呢 點解而家淨係變咗防重症?
但外國有鬼佬打完疫苗有事個時突然人種又可以直接比較
咁而家我打完支針出現依啲症狀分享下俾大家聽有咩問題,姐係例如本身有皮膚敏感嘅人打咗會爆嘅,冇皮膚敏感嘅就冇事,依啲咁針對性嘅官方唔會做啦,但的確有人會咁wo,講出嚟咪俾大家有個心理準備。寫唔寫落紙冇所謂,但點解唔俾講?我的確打完就嚟了,事實嚟㗎wo。定市民唔可以話依啲係副作用得做過曬所有test嗰啲先叫副作用?
20-40 死亡率有冇分別
新加坡政府
咁都當係證據
總之係防重症啦

你咁想講
咁而家我話打針係防冇打針
咁你冇得駁啦?
反苗撚真係煩
打針係防冇打針
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞