英國最新疫苗對Omicron重症死亡數據

1001 回覆
536 Like 353 Dislike
咩叫逼你打先 真係逼嘅話你仲有得揀唔打咩
講到打左一定死咁 將1/10000機率講到100%會發生咁
呢個OK
內文唔係咁
你班撚樣係有心玩野定真係無腦?
你地對於疫苗既標準咁撚低? 以我認知疫苗既標準絕對唔係咁撚兒戲。

如果作為一枝緊急使用既疫苗,目的係為左flat 個curve 係回復經濟活動同時減低醫療系統負荷,但係接種者要面對咁多副作用甚至死亡,咁打定唔打就要睇benefit and risk,選擇權都應該交番俾公民自己。
樓主去咗邊?
用返類似乙型肝炎疫苗既技術,理論上副作用應該比較可以預計到,不過應該都要等返幾個月先有數據
die from omicron 定die with omicron
Ivermectin 本身都有副作用 唔好亂食
< 18 果個數過唔到t test

樓主點證明一支只係試咗兩年唔夠既針係對人長期安全呀?
點解HPV疫苗試左足十年先出貨?
你打個刻咪選擇左

???
屌你老母殘體字
我意思副作用少呢個 我見台灣Medigen sell呢樣就以為全部protein subunit 都係
跟住反苗同你講 打針冇用 因為都會病
幾個月一針個source?
有alternative當然到時再要比較, 就好似你話要balance risk/benefit咁
審死官先啱
死咗就係一了百了,但你半生不死,或者霸個床位一頭半個月,唔好多每日多十個八個,睇吓邊道搵醫院俾你?
我係諷刺緊cctoy姐
理論同真係有數據兩回事來
香港廢老打4興, 點同大英數據比較?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞