英國最新疫苗對Omicron重症死亡數據

1001 回覆
536 Like 353 Dislike
英國冇打針都可以入餐廳堂食
香港冇打針嘅人可以入餐廳堂食?
同埋long covid syndrome, 個肺得番5成都冇
叫佢地望下歐洲個接種人數再講啦
你估到到美國咁一大堆右膠咁撚反智咩
講到新藥無side effect同comorbidity用唔用得
隻藥要未有病徵前食先最有效,預左係俾close contact 食

你無病無痛唔會走去食,有病徵先食已經遲左
你想幾多年先夠? 五年? 六年? 十年?
可能啦 答唔副,打針防重症我唔否認
乜唔係成日話打針防重症減輕醫療負擔嘅咩 佔用咗重症病床點減輕
中武肺會辛苦 d
葵涌邨話你聽唔係
驚就唔好打你呢句已經有問題啦 政府逼你打你有得唔打? 打針死咗條命你賠? 保唔保證支針打完後冇未來嘅未知後遺症? 如果冇保證打嚟做乜?
唔多,每隻字3蚊。你聽日朝早10點拎住個鍵盤去禮賓府就可以應徵
你班苗撚 唔係一年前話七成定八成就群體免疫?
而家又變咗淨係防重症 而家又唔防傳染啦?群體免疫呢?
原本以為有“群體免疫”,之後發覺中招好返之後,身體嘅抗體會慢慢消失,6個月後可以再次中招
阿碩士先生

一日未打針仲可以選擇打唔打
打咗就已經冇得選擇
明嗎?
78% 打左第一針 係咪又想講唔打個啲都有22%所以主流其實係反對
政治無處不在
乜撚野叫科學唔分政治
科學咪又係為政治服務
太空競賽為乜撚呀?真係想探索外太空咁簡單呀
喺香港冇打針點樣有得堂食
樓主pin this
唔係 protein subunit 嘅優點嚟咩
普選都有時間表
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞