英國最新疫苗對Omicron重症死亡數據

1001 回覆
536 Like 353 Dislike
如果你被強制打針 而你唔情願先叫逼
連登仔:我話啱就啱 所有against我嘅evidence都係假/造出黎
你呢個係死亡數唔係死亡率
大部分死亡數都係來自冇打針人士
你可唔可以做下research 先討論
唔好人云亦云
明明支針一開始係話防傳染 群體免疫 而家發現冇撚用就變咗防重症? 過多幾個月發現防重症都冇乜用 係咪打咗針會死得舒服啲? 說好的防傳染呢?

有冇人可以答我 完post前有冇人會答 苗撚盲唒?
好奇點解呢個死亡率同用Table10、12計出嚟嘅死亡率唔同?
呢個Table13死亡率係點計出嚟?用咩做分母?
想問下日本係咪有用到ivermectin 去治療武肺?
因為岩岩有日本藥廠話ivermectin 對delta and omicron 都有效。當然係正常劑量使用。ivermectin 係好普通既一隻杜蟲藥,正常劑量下既副作用係好低。
睇疫苗有無效唔講science講咩?
唔犯法你就可以做 ?
而家去gym唔犯法 但開左門做你生意就已經犯法
有用 你班苗撚會改晒口 隻字不提防傳染?

你兩個都無錯

數據show 到係疫苗有用,特別係老人家

而開唔開關,一來係睇深圳河以北的情況
二來係香港四成人打4hing,谷撚完針都應該無用
呢啲重症有幾多係有打針有幾多係冇打先
冇分根本冇討論空間
條友基本邏輯都無 好難溝通
自己開POST自己四圍貼
明明支針一開始係話防傳染 群體免疫 而家發現冇撚用就變咗防重症? 過多幾個月發現防重症都冇乜用 係咪打咗針會死得舒服啲? 說好的防傳染呢?

有冇人可以答我 完post前有冇人會答 苗撚盲唒?
低智商反苗撚係咁上下邏輯水平
我咪同你講緊你果句人地成個社會都支持打針
我咪話你無資格代表人地表態
同想講接種率唔代表支持率囉
你同我講話人地反對極有限吖嘛
閱讀障礙又扮慒?
樓豬換個account 啦
做PR做得咁撚樣衰
因住全家打完第三針死
我反你㗎喎,企開啲啦你
冇得食飯 冇得搭車都唔撚叫逼

屌你老母 奴性重到
笑死
係英國根本唔打針生活上都唔會有限制
佢真係唔識㗎喎
挑, 共狗廣告仲叫緊保護你既家人.

話防重症個d咪扮聽唔到la. 防重症點保護其他人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞