英國最新疫苗對Omicron重症死亡數據

1001 回覆
536 Like 353 Dislike
冇用架樓主 班弱智反苗撚衰過藍絲 講又唔夠人講 一拎數據出黎就話你做假 叫佢地拎啲副作用數據出黎睇下先啦 1/10000機會都拎黎講
我唔知我睇唔到 全世界政府都係利益輸送全部都係陰謀黎 deep state
老人家上連登?

去香討拉。
而家冇 但係之前有 係因為而家英國個數字跌番好多 同埋打齊3針嘅人%好高
反逼針我都支持 但反苗果啲真係唔知個腦裝乜
想問有咩關係
唔只一半唔帶啦 10個有9個唔帶 但係人地正常生活緊 死亡率低
咪就係谷到2針都7成以上 兼已經大量人中過 先而家全解限制
真 然後用一個半個打咗針都重症黎證明所有人打針都冇用
2 dose, 25+ weeks 條數算唔算好?

3 dose 條數係 2+ weeks, 好似無乜意思:唔通兩星期/1個月打一次咩
怕染病死嘅人到時會打
唔需要你啲疫苗sale屎呼籲
所以咪應該支持逼/強制廢老打針 無理由成個社會為佢地埋單一世
啱呀 我覺得我唔打係你自己選擇 但係中左英國nhs係唔會理你的 話知你咳到出血 如果係香港到時班反苗又會話做咩冇藥食
hello PR
反苗智障: 全部都係假, 專家收哂錢, 全世界政府都係deep state, 我哋中學畢業最叻
咁60歲以下呢
最恐怖係身邊有friend大學畢業 仲要讀public health都係咁諗
問題關鍵係老最大機會死
故此無理由迫<60歲的人打針

迫人冒風險去保其他人本身係不義

捐錢都可以救人,谷針KOL捐身家再出聲
終於有人睇數字回應,咁我講多D。
睇table 10,11,12,可以睇返原數據。之前數字睇一月份,確診總數280萬,重症大概17000,死咗5500人。
唔好嘗試係連登認真用數據討論科學
全世界同藥廠勾結晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞