英國最新疫苗對Omicron重症死亡數據

1001 回覆
536 Like 353 Dislike
P 牌。完。
究竟咩人先會打到個咁既字出黎
大家心裡有數
最撚on9 係d 診所9成都係得科興
根據樓主圖一,18-29歲,唔打針但中肺炎死埋係0.024 per 100,000

點睇?
笑撚左
科學唔分政治

無一個醫生敢報副作用的地方學人講數據
巴打啲推理能力真係
仲有打殘體字
多謝你有睇數據,後生死亡率嚟講係連英國個基數都細,成個月後生(40以下)都係死一百個,講緊係280萬個症。所以睇香港宜家一個月一萬以下case冇乜用
我都想試吓 順便當幫佢地做研究
你班苗撚 唔係一年前話七成定八成就群體免疫?
而家又變咗淨係防重症 而家又唔防傳染啦?群體免疫呢?
巴打清醒 標籤同可避免的二元對立遲早搞掂全部人
有幾條PR唔敢反駁,試左未夠兩年已經可以證明長期安全
之前點解D普通外用藥膏拎個FDA批准都要試幾年先證明安全?
Savehk入面啲撚屌
或者佢係

整理左吓數據
整左個表出黎
樓主幫手PIN?
對你有利呀,證明疫苗真係可以減低死亡率
https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions/coronavirus-vaccine-summary-of-yellow-card-reporting

打針死既人唔會多過中武肺死既人, 英國有曬透明report講adverse vaccine side effect

AZ 後出現thrombocytopenia ADR而死既人打左咁耐係得78人, 武肺中招再死埋個ratio 遠遠高過呢條數

myocarditis 死亡數係0
咁所有嘢都有risk嘅 驚就唔好打 但係預左中武肺會辛苦囉
苗撚 可唔可以覆下我
好柒
既然無病癥 死咗之後又點解會有死於omicron呢個死因?
又代表人地成個社會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞