英國最新疫苗對Omicron重症死亡數據

1001 回覆
536 Like 353 Dislike
創換Concept 佢無迫我打針,但唔打針要迫我無堂食
口服藥DATA BASE又細試驗又短反而連登仔OK
其實真係幾正
咁耐都冇病過
我諗就算武肺完左我都會想日日戴
之前其實都戴慣
不過有國家安全問題冇得戴一排
之後又要人強制戴
一直等緊佢覆我
但係係咁見到佢覆其他留言都未覆到我
我無講呀,你又立亂幫人講嘢呀?
其實政府仲用緊 護已護人 做口號
然後既然推翻左咪等於佢係垃圾 根本冇撚用 當初為咗防傳染打嘅人有冇得拎返支針出嚟?
你計下上面table unvaccinated 既撚有1.5%
到1001都未覆你
乜咁慘呀仲要開個新AC上黎谷針
Lm等睇
你要比較埋2015-2019 , 冇疫情之下的死亡率先有意思
反苗拎啲Sample得十幾百幾
樓主拎咁大Sample 大大力刮佢地一把
廢老就咪撚上連登啦
60歲以上
份打針聲明係咁寫

上述疫苗是根據《預防及控制疾病(使用疫苗)
規例》(第 599K 章)指明目的為預防 2019 冠狀病毒病獲認可使用

一早講左係預防..而家預防唔到又要搵d pr出黎搬龍門
所以呢? 有一種疫苗真係有效 好似政府宣傳咁防傳染 成個地球就唔會爆成咁啦
我冇預設立場
問題係你想用呢個數據去說服人打針既功用
但冇分類事實上係做唔到 你咁係誤導人
中alpha慘
都未有疫苗
仲有個同我玩左好耐既P牌仔拎8000幾人
訪問同我講有八成英國人支持打針
我聽日幫政府去啟德訪問啲腥趕人支唔支持新移民先
真心唔知
冇打過
原來有啲咁嘅鳩野要簽?
支針本身係話防傳染 而家一啲防傳染嘅效果都冇 唔關支針事? 換個口號 就冇問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞