英國最新疫苗對Omicron重症死亡數據

1001 回覆
536 Like 353 Dislike
點解要用60歲以上做比較

因為要死嘅 打疫苗已經死左

仲點計落病死度
成日講英國 如果咁講英國係逼人中covid 添啦 咪仲冇選擇
因為冇打嘅好多都唔適合打
亦都唔提疫苗導致既死亡數
打完3針就派6000, 用針卡紀錄派,得香港打的人有

呢招相信易谷針
有咩嚴重呀ching … 心肌炎都係少於萬分一 而且已經係年輕男人data
唔難理解
愈要迫只會愈要反
醫院爆唔爆同死亡率有直接關係
你咁講只係假設大爆發,日日幾千幾萬單時,醫院仲有床位
香港啲醫院無事時都爆爆地
Prove到 疫苗對omicron有效 同佢係咪毒針有咩關係

毒針係指副作用勁 有冇明確透明數據反映到有幾多人因為支針死/嚴重副作用?
小心變5毛
依個report都有D,尤其對孕婦,有心人可以令開post,今次我只係睇咗有冇用,omicron死唔死得人依個點先
不嬲都有數據, 心肌炎係1.5 per 100,000 shot

有曬數據又唔肯睇, 呢d數點計都係低過中招有重症既比率 (外國計)
所有野時間會證明,打左針既人因為返唔到轉頭,咪要講咁多野提高打針既價值,說服自己係啱。
小學雞都識啦,吃不到的萄葡是酸的
試左亦無兩年
炒咁多股,未見過一隻醫藥股,吹隻新藥未試夠五年以上,已經可以派曬俾全世界用仲令埋FDA批准
不如話一蚊貴一毫子十倍 所以一蚊好撚貴
有一排有人直頭開post狂吹捧fool 興

利申:唔反對人打同唔打
只係想講真係有呢D人
https://lihkg.com/thread/2874044/page/1
因為lihkg開台只係五年幾。細細個就聽過呢句說話唔合邏輯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞