英國最新疫苗對Omicron重症死亡數據

1001 回覆
536 Like 353 Dislike
見唔見到18-39歲無打針既重病率高4-5倍?
重病佔左醫療資源條數點計?
多謝你睇數據,嗰個表其實主要指打兩針半年後VE跌到59%,但打第3針即刻上返95%。
依D數據你喺香港冇辦法睇到,我地症唔夠人多,人地一個月280萬cases出嚟嘅data,唔可以用香港果幾千冇人死可以比
算吧啦樓主, 班賤種野仔嚟, 冇老豆老母㗎
我走先
樓主頂住
反苗變左阿叻,睇唔到睇唔到
我都走先
樓主頂住
你即係一針都未打啦 講緊症狀嚴重性呀 一定要死? 白卡仔一個
100% 假 唔使睇
樓主可唔可以share埋小朋友18歲以下數據
英國響呢方面追蹤同整理數據做得幾好
可惜蕭生講到1999,有啲留言屌佢

https://youtu.be/n4PAptS46fo
有個反苗撚講過ICU係專比武肺患者, 其他病的人唔該過主
你都幾有創意,不如你揾下賓周大小對重症同死亡率有冇影響?
唔救又唔得 但係俾貴啲係可行
絕對唔係
就係咁之麻,個risk 係應該自己決定打唔打
然後班反苗撚話你逼針
SPO2>93%一律返屋企休息
依度係最出名既9up論壇囉 好無
Wtf unbelievable
2針半年後 vs 3 針2星期

有2個variable,唔可以直接比較

仲應該拆AZ+ BNT 同 BNT 3針比會好d

過多半年就應該計no jab vs 2 jabs within 6mths vs booster within 2 weeks vs booster within 6 months
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞