英國最新疫苗對Omicron重症死亡數據

1001 回覆
536 Like 353 Dislike
之前班友話trump中招都有食呢隻藥就當左佢係聖藥咁

仲有好似美國真係有好多人走左去買比動物食果隻
答到我呢個point 先算啦苗撚
咁市場多D (有用)款係好事黎, 有比較先可以搵到隻最好的
出antibody計MRNA能力強過AZ

但係T cell immunity 唔知, 可能真係AZ好d
子宮頸癌會唔會經飛沫/空氣惹人?
你睇香港條數係無用, 因為40% 人係打科興, which prove 左係等同無打一樣. 你個講既"打左針", 有40% 人係打科興.

你係要睇既, 睇外國打pifzer 同moderna 個d 數據. 老簫係有好詳細講個data

https://www.youtube.com/watch?v=n4PAptS46fo
打4hing 真係CLS logic
唔計啦
連登好小眾 況且香港有逼針 英國冇
或者多啲同英國人傾計就會知人點諗
想問下細過18歲既,冇打針既死亡率低過有打針。點計出黎。
你班苗撚 唔係一年前話七成定八成就群體免疫?
而家又變咗淨係防重症 唔防傳染啦?群體免疫呢?
防失業呀
駁唔到數據就屈人BOT
1.疫苗防唔到感染己經係大前提, 減低免疫個效果係omincron面前係笑話.
2. 死亡率,防重症就分age group睇

唔使咁快下結論, 但60歲以下mnicron個重症同死亡率都係笑話黎. 60以上, 你香港有4興, 都唔使點討論落去.
D左膠真係好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞