英國最新疫苗對Omicron重症死亡數據

1001 回覆
536 Like 353 Dislike
依家苗撚唔係逼緊針?
btw 19%係東京都數據 全國講緊40%
咩叫基本權利? 有無諗過個權重來都係政府到?
餐廳都要有商業登記 食牌先開到舖
你有權唔打針 佢都有權唔比你堂食
逼?咩撚野叫逼 答到我未

0%
最唔令人放心係 身邊真係有人打完出左事
而政府原全wfc 去等畫面靚
明明宣傳係話防傳染 依家唔防傳染就改口防重症?
共存先長久 唔通一世過呢種生活咩
我成日都話, 有成堆先進國家同頂尖科學家同佢地一齊陪葬係幾咁光榮的事黎
我唔打,咁做乜要逼我打先?
假新聞啦
同埋都話左打針可以防冇打針
「疫苗通行證」將擴展至更多場所,其中於2月16日率先在政府建築物推行,政府僱員首當其衝。公務員事務局局長聶德權表示,目前尚有約1,300名政府僱員,非因醫學原因而沒有接種疫苗,其中1,000人屬公務員團隊。他說,沒打針而未能上班,將被視為無故缺勤,長期無故缺勤者,最嚴重會被革職。有學者指現時仍有千名政府僱員未打針,反映政府游說公僕不力,以革職為懲處方法的阻嚇性亦不高。

咁樣都唔叫迫針叫咩?....
反苗:我唔鍾意就係逼
而家口吻都要分science唔science
點解有權唔比我堂食
其實想打嘅人打哂 已經可以reopen
口吻同萬鈞(+777)一樣,我只係提供選擇俾你,冇操控你逼你,最後揀嗰個係你哋
我有朋友打完死埋
苗撚: 你又知有關
呢句好笑
本來有好多人就係因為健康理由唔打針,咁冇打針死亡率大過打咗針有咩咁出奇?
一開始中左武肺好大機會死人架 而家會唔會呀
明明支針一開始係話防傳染 群體免疫 而家發現冇撚用就變咗防重症? 過多幾個月發現防重症都冇乜用 係咪打咗針會死得舒服啲? 說好的防傳染呢?

有冇人可以答我
我唔打針冇咗堂食呢個選擇咁仲唔係冇得選擇?
咁你咪試下唔打針去堂食囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞