英國最新疫苗對Omicron重症死亡數據

1001 回覆
536 Like 353 Dislike
Omicron 人海戰術太屈機 單位數CT
我samsung手機auto出依個响字
Source?
咁而家先開始的話, 暫時只係中三次omicron姐

班友覺得alpha beta delta都係just a flu, omicron係weaker than a flu
好,有時間睇下先
明明政府宣傳仲係話 護已護人 有冇人分析下疫苗防傳染既功效? 苗撚呢
我俾你計
你示範下
戴唔戴口罩點計法

利伸:打定唔打都唔撚關你事,自己負責
講緊樓豬張圖喎 英國喎
睇佢個名都知
你打錯隻字班on9就如獲至寶咁
想問下冇打針唔俾坐公共交通工具可行性有幾大?
反苗撚一邊鳩叫要跟西方共存但又唔肯打針
精神分裂

Ps曾經反苗,但自己同身邊嘅人打完根本乜事都無
60歲上連登請揮手
60歲上連登請揮手
60歲上連登請揮手
60歲上連登請揮手
60歲上連登請揮手
60歲上連登請揮手
60歲上連登請揮手
60歲上連登請揮手
60歲上連登請揮手
60歲上連登請揮手
60歲上連登請揮手
60歲上連登請揮手
60歲上連登請揮手
60歲上連登請揮手
60歲上連登請揮手
60歲上連登請揮手
60歲上連登請揮手
60歲上連登請揮手
60歲上連登請揮手
60歲上連登請揮手
60歲上連登請揮手
60歲上連登請揮手
60歲上連登請揮手
60歲上連登請揮手
777戇鳩架嗎,可能性好大..不過之後覺得奶野又會搬龍門..
我係P牌,唔係forum盲
https://www.ipsos.com/en-uk/majority-britons-support-vaccine-passports-recognise-concerns-new-ipsos-mori-uk-knowledgepanel-poll

自己睇 78%支持

膠都廢事俾 完全冇邏輯可言 你唔支持一樣嘢又去做 如果個個好似你咁反社會人格完全冇討論空間
明明政府宣傳仲係話 護已護人 有冇人分析下疫苗防傳染既功效? 苗撚呢
咁相對幸運的係omicron個威力似乎細過之前果D ge
上面個條友唔駛理,已ban
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞