英國最新疫苗對Omicron重症死亡數據

1001 回覆
536 Like 353 Dislike
苗撚點解釋香港接種高左,但感染數字仲多過未接種果陣?
完全認同你所講
0枝 omicron = delta
咩目的?
講真
你呢啲人俾港共打壓係值得的
惡食惡
唔好等
而家即開post就可以洗白你唔是pr
係咪?
最初係宣傳打完唔會中. (群體免疫)

不過實際做唔到個效果, 就轉口風話防重症. 成件事痴撚線.
natural vaccine + booster
真係要比cctoy果班反苗撚中足三次佢地先會醒
英國同以色列做法其實最好
boris johnson講得好啱 比所有人中肺炎+打完針都死唔去變新人類就搞掂
依家比古代燒村已經文明得多
不過明明肺炎初期都有人研究唔同人種對肺炎有咩影響 但我唔明所有谷針source都唔攞亞洲人做例子
之前你唔戴口罩一樣唔坐得 重點係 英國人大部分都反罩

50-60歲以上爭10倍
50以下爭4-6倍
你睇倍數好似好多,
但你睇返50-59 歲
唔打針每10萬人死10.7個
係0.0107%

80歲老人唔打係10萬人死100.6個
係0.1%

個死亡率低到甘,打針係咪必需
依個post就係唔想大家睇嗰200個case就好似看透一切,所以我拎英國一月280萬個case嘅stat出嚟討論下啫
舊技術安全d, 但唔係4 ching既無技術.
真心問: pharm駛唔駛讀biochem之類的野?
一樣都係中咗logical fallacy
dna就每個人都唔同㗎啦
有冇數據先
你反苗亂講啫
有冇證據?
而家就全部都係話防重症嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞