英國最新疫苗對Omicron重症死亡數據

1001 回覆
536 Like 353 Dislike
响你老母 殘體
佢有冇計因為打針而死既人?
冇計既話呢個stat係冇意思
引用另一位會員的意見: 呢度的會員平均程度最多只係HD或者係中學
你confirm 倒香港同英國嘅復必泰係同一支同一成份?
個表有,盲or 唔識英文?
垃圾PR
上面有個啦 個咩白花油 中左omicron冇死=人人冇事
會員"人生如水"黎?
種族係有啲分別嘅 不過日本台灣咪又係咁打 冇乜特別
迫針還迫針, VE還VE

反苗撚最鐘意炒埋曬一碟講
如果無打針就要比貴D咪姐係迫貧窮的人打針
一樣係迫害

有錢人根本唔怕你公院用市場收費
上連登,勿認真,我細細個就聽過
AIDS 夠傳染到人夠危險啦,政府有冇立法禁止屌閪?
報告第43頁

報告第45頁

有冇高手可以幫我地解讀吓
個題目係打疫苗有無用
而英國數據證明對防死亡有用
當然你可以選擇帶成世口罩唔打針
或者兩樣都唔做 等天然疫苗
但唔可以否認對防死亡無用
幾時有副作用都唔講得?好少係咪都係有機會發生先,不理智咁反苗我都唔同意,但事實上就係打完有副作用,只係你冇,我身邊都有人打完面癱。

副作用少又點都係有啊,點解唔拎得出嚟講?你做手術都會寫明曬有可能出現嘅副作用同後遺症啦,甚至寫埋嚴重嘅話會死添啊,咁係咪真係好多人做完就死撚咗啊?唔係啊!但點解要寫啊?因為想比接受者清楚有機會出現依啲情況,而考慮做唔做囉。

原來而家打針講副作用都唔得嘅一定要覺得全世界都打,姐係一定冇事,好安全。仲有心肌炎嗰啲%夠多未?好人好姐做咩要突然患心肌炎啊?支針唔係一定要打撚死你先叫危險㗎嘛。
其實從頭到尾,你哋口中嘅反苗撚都係反逼針
打同唔打都係個人選擇
英國打齊針既仲要唔駛隔離,所以先更多人願意打針。
相反香港有打同冇打針既對待係一樣,
所以真係on99.

When you do not need to self-isolate
If you live with or have been in contact with someone with COVID-19, you will not need to self-isolate if any of the following apply:

you're fully vaccinated – this means 14 days have passed since your final dose of an approved COVID-19 vaccine

you're under 18 years old

you're taking part or have taken part in an approved COVID-19 vaccine trial

you're not able to get vaccinated for medical reasons
for collective good而又唔洗坐監就係罰錢架啦
你唔好話抄牌都係逼害窮人
你肯開po講正經野,我諗好多人會appreciate,同埋我信係有作用的

唔好影響心情就好
侵打咗3針仲諗緊點駁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞