微軟宣佈以687億美元收購動視暴雪,SONY究竟何去何從?

915 回覆
89 Like 12 Dislike
由零開始同買現成緊係買現成啦
Btw蛛仔劇情無幫blm手搞示威

好明顯佢係白人至上主義極右暴力份子
起碼master chief 未係黑人trans
你咁樣講,ps5死攬住啲驚唔俾上電腦係咩電法?
我部腦勁撚過部濕鳩ps5幾倍啦
講真做左咁多年索粉
Ps2玩到ps4
見到ps5整到咁既撚樣
轉頭見到xbox個gamepass都真係少少心郁想轉會
玩開既推series x定s?
日系Game?
XGP有緋紅結繫,DQ11S ,DQB2,One piece 4,龍珠,人中幾隻,Bio7,又加入埋槍彈辯駁同太鼓

真日系Game就拎住部Switch攪掂,請問Sony有咩日系驚必買
智障架

唔夠ps5 點解唔整多啲ps5 應市
呢2年 lockdown 肥左小小好正常啦
壟斷RTS市場
EA已經將C&C踢埋一二邊就算啦
我當比班撚樣玩死左個IP架喇

就算真係比巨硬買左EA,佢地自己本身已經有AOE呢個RTS大品牌
如果今次斥巨資都唔會搞番WC或SC,更加唔駛諗佢地會搞番起個玩爛左的IP
係喎
sony從來都唔係對手
唔知有冇機會反壟斷唔俾微軟收購
兩樣都有
點解你咁撚型…
xsx 要食炒,都要預五字頭
xss 有正價,不過要食少少骨

畫面ps4 pro 轉xss 冇乜投訴
不過xss storage 細係真既
Sony好似做咩都唔到位口一

拍電影又柒 遊戲界又柒 唱片界又柒
索斯林: 好嬲
sony music japan 大佬嚟
其實主要多得Phil Spencer上位
本身已經係玩家
幾年來做嘅野睇得出會為玩家著想
呢點已屌打sony 啲垃圾高層
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞