微軟宣佈以687億美元收購動視暴雪,SONY究竟何去何從?

915 回覆
89 Like 12 Dislike

有冇見過索狗會買對家嘅Console?
乜原來你係七鮮乳酪
點定義索狗
唔買Xbox 就索狗?

你用我個Reply覆佢 我咪Quote返你囉
上面隻家畜主義賤種到成日屈我做索狗
明明我重煲緊FH5
條撚樣就個個Post都要屈我一次
當擺入櫃黎計, PS5真係無XSX咁好擺, 哂位好多, 分開睇以為好易擺
轉GAME又唔夠人快, 部機又唔夠靜, 整咁大部把撚

而且呢啲機入櫃? 死快好多

屌你而家我係買咗Xbox都係索狗呀
咁佢完美咁演繹你個reply,我緊係用佢個reply覆返佢
你唔認同佢完美演繹緊?
長1/3難擺 闊1/3易擺 得啖笑

電視櫃後面係咪唔會開窿穿線?定你諗住啲窿預到啱啱好畀兩條線過到就算?先唔好講開窿 直頭揀個無背板嘅電視櫃都仲得啦 XBOT要砌對手真係無所不用其極
我十萬成就分都係索狗

認同呀
所以我覺得既然遊戲台明明索狗軟狗任豚都濟濟一堂
就好心啲撚樣唔好成日扮以前俾索狗單方面逼害啦
明明咁多年以嚟都係互相傷害
嗰條總加速師我無屈佢 事實真係 而你係出晒名任豚嚟
我真係好少聽ps4年代軟鳥會逼害到人喎
xbox上世代喺香港都no one fucking care㗎啦

既然冇人玩冇人理 咁即係索狗也不屌啦
啲XBOT好唔好意思抬到自己咁高呀
明明索狗最出名係踩Switch㗎嘛
我不嬲好少走去踩人場 踩人哋平台 但軟鳥近日撩事鬥非 日日開幾十萬個post踩PS先同佢哋嘈
睇黎索狗橫行無忌個陣你未識上網,左踢軟狗,右咬任豚,頭撞PC狗不知幾好戰,依家比人話返轉頭竟然幫佢地口話人"扮以前俾索狗單方面逼害"
下次響街見到有人打狗係呼都會衝過屌D人"明明黑暴警甴都濟濟一堂,唔好成日扮以前俾警甴單方面逼害"?
唔幫XGP傳教就係索狗
「明明咁多年以嚟都係互相傷害」
咁係咪即係你句statement係錯?
我得4萬幾
咁我一定係啦
重要成日叫人首選pc 之後先xbox

有冇見過任豚會買對家嘅Console?
有 正如我都會買Nintendo 就算平時同你呢庭任豚嘈 都唔關Nintendo事 只要一日佢仲會出Mario Kart我就會買佢嘅遊戲機 但XBOX我絕對會兜腳踢佢落街
見到連登咁多人踩PS5, 捧xbox我就安心了
360嗰陣軟狗都有啲氣焰啦
你係咪唔記得咗RDR1嗰陣指住PS3嚟笑行得行唔順呀

Xbox 主機根本完勝PS4同Switch d 垃圾
https://lih.kg/572076
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞