微軟宣佈以687億美元收購動視暴雪,SONY究竟何去何從?

915 回覆
89 Like 12 Dislike
係㗎 有三萬月薪打吓字就有我又唔拒 絕對好過做白領 簡直係風流工
我同你講點擺咩?我係話畀你聽?定你同隻Miku fans係friend呀
慘得過咁垃圾 隻XBOT話想為咗GT買PS5 陰公豬囉 唔知Miku粉抽到PS5未呢
咁大你記得唔好買呀 要你屋企擺空氣清新機你話幾麻煩呢
sony市值掉13%

快撚d死機就用嚟炒
搞隻男人婆出黎,收左SIE Jp皮
要人玩左膠game
Japan Studio唔算叫收皮 只係重組變Team Asobi同唔聽勸嘅制作人無再續約 雖然即係等於炒 但事實佢哋講極唔聽 整啲game真係賣唔到 好多隻都唔知有冇一百萬套 期期咁蝕錢 唔通仲做落去咩
我咪睇吓最後PS定你XBOX贏囉 唔知以為XBOX已經贏到開巷
SONY狗真係狂信徒黎架
同耶撚一樣
炒哂d人都唔算收皮

整左膠game先賣得
要BFV,TLOU2咁先符合標準
OX鍵要就鬼佬先得
淨係炒制作人咋 其他員工併入晒Team Asobi

TLOU II唔符合你期望唔代表PS Studio其他ARPG嘅編劇都一樣啊嘛 睇埋今年兩款ARPG點先啦
無㗎 Sony唔係我開 但係我就係想睇XBOX死
Xbox死PS一定唔會懶惰
會*
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞