微軟宣佈以687億美元收購動視暴雪,SONY究竟何去何從?

915 回覆
89 Like 12 Dislike
叫Sony 設計師執執ps5個柒樣先
正正方方算撚數啦
而家仲興典線咩
係呀 所以我一向認同嗰班製作人炒得好 機會就畀咗好多次 勸又勸過 唔聽咪唔再續約囉 佢哋認為自己整嘅game咁好玩咪自己另起爐灶搵人投資 IP就仲係Asobi度 隨時都可以搵人代替佢哋整 爭在攞唔攞返出嚟用咋嘛
Xbox sx都係on9,成部itx咁
xboxsx最靚
但ps5真係接受唔係好到
請問我幾時有咁講過?
xboxss最靚
任天堂部ns咁舊都咁好賣
我ps4 一樣得!
收購左暴雪,可唔可以繼續出魔獸電影
部機點擺都可以嘈一餐
要死都想SONY死啦
同SJW同流合污
痴撚線
一般玩家邊個會睇你憎唔憎Xbox
你當你自己係邊個
你有你想 我有我想 無衝突
打機打到咁重怨氣

我只係想Sony快撚d出gamepass
Sony / MS 有各自攻佔客廳的理由,只係MS 自身有 Windows 所以將主機/PC 合攏就可以發揮最大優勢,再者XSS 定位合理, 保持自家陣營可以向新一代架構推進。反而Sony 要用PS4 Pro 作替代會令新主機較少專屬適配遊戲,遊戲表現會停留係上一代標準。
單數代ps 宿命
等ps6 就無野
講真,係遊戲中 1080/4K 遊戲中分別唔大,反而幀數高仲好。
都買唔到機 求鳩其啦
核心玩家其實佔少數。wii 當年賣咁多九成鋪塵就知。
因為後來發現要超頻到出煙先追到XSX ,所以改散熱。
呢個問題簡直係笑話MS 淨係 window 已經可以屌打Sony
Sony應該連M$尾燈都見唔到, 隔幾條街以上
兩家係360/PS3 都試過散熱唔好出事,只係360 早出事PS3 一年先死,所以到XO / PS4 開始都改善左。反正唔建議放入櫃。
一定係XSS 最細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞