微軟宣佈以687億美元收購動視暴雪,SONY究竟何去何從?

915 回覆
89 Like 12 Dislike
睇你玩咩game
慢game 例如rpg 一定係4K

競技類一定係fps
咁又係,但二揀一我都係重fps 輕解象,就算解謎類遊戲,轉換視角都係高幀數有著數。
買到PS5未索狗?
我覺得大過X都唔係太大問題,但係連初代PS3都大過我覺得真係太大…
其實比起Sony仆街真係更加樂見佢呢啲fanboy激到爆血管個樣
而且明明世界xbox都有但佢地係講到ps獨佔咁
中文版獨佔
比較期待 有無機會重啟 魔獸電影
傷你唔撚起呀
索狗話ps背後嘅sony背後嘅三井住友有錢d

可以all in俾索狗買玩具
人地會同你鬥銷售額 (唔是利潤呀,燒錢買獨佔死谷唔計)
屌剩係佢PSN抽PS5都唔限人抽中完又抽就去死啦索狗
先唔好講搵大老闆揼水 你今個世代真係贏到PS先講啦 講到好似已經贏咗咁 你唔好唔記得2023年6月動視先係微軟㗎
本身已經中過嘅PS+系統已經會自動剔除 唔會中完又中 人哋申請過新點限制到人
今個世代都唔知叫開始左未,大把人機都未有,唔好講到2023好似肚期就黎完咁

而且冇人覺得ms會贏,我淨係想睇索狗出醜
成入事甚至唔關sony事,我對sony冇特別偏見,心血來潮可能會買部ps5添。 淨係想睇下成班痴線死忠狗急跳牆周圍亂咁吠
索狗真係呢 買部遊戲機都要分陣營 又贏又輸 講到自己大股東ceo 咁
COD已無玩好多集,係Diablo 4不知有無PS版姐,無咪玩PC.所以對我影響不太得。不過對Sony就慘,加上又無PS5大貨賣,Sony都係攬住PS4再戰10年算Q數
2023講到好似10年後咁
求撚其啦
買到PS5先再講
其實sony 最大問題就係啲索膠 成班贏国人咁 周尻圍出征
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞