微軟宣佈以687億美元收購動視暴雪,SONY究竟何去何從?

915 回覆
89 Like 12 Dislike
sony輸撚咗啦
而家邊有人玩ps5
所以咪繼續出ps4囉
係呀 睇到你班傻仔當MS神咁拜 係咁踩SONY好笑啫 想SONY死?慢慢等啦 驚你等唔到
對戰馬鬼咪係日系game囉
已經攞埋年度玩家投票遊戲啦 仲想點啊!?
你話無人理 幾個post啲人都話 最想SONY死

啊~~~ 荷蘭叻幅圖啱你用喎 "我唔知 我睇唔到".jpg

又話SONY未夠班同Microsoft玩 宜家同你講點唔夠你玩法 你又話公司賺幾多錢無你份 玩唔過SONY就話 哎呀~ 你係大股東定玩家

咁你收皮啦 玩唔過你微軟~ 慢慢係後面食塵啦
而家咪如你所願MS開始谷更多水俾Xbox
https://finance.yahoo.com/news/sony-drops-9-6-wake-001506944.html
The blockbuster acquisition escalates Microsoft’s spending spree to secure intellectual property assets for its Xbox Game Pass service, wiping $20 billion off Sony’s valuation in a day.
字面睇
罪大好似唔係好掂
事實係gamepass個勢勁到sony都要跟
我夠無周圍話人無game啦 咁你咪一樣將啲怨氣發晒落我度 咁人哋笑你哋其他平台無game都唔關我事 我無份講 死返去同嗰個人講啊嘛 鬧埋其他人做咩 關我咩事

你做緊同一樣嘢話我
難得有間野出錢買堆game比你用月費任打
除非你係sony做/係sony股東唔係我唔明點解可以反
Sony一年淨賺幾多錢?MS一年淨賺幾多錢?
唔使反問我 我好清楚嘅 MSFT係SONY Corp四倍
巴打我置頂咗你呢層
用嚟屌撚醒班仲未訓撚醒嘅索狗
部機體積又係得啖笑 你覺得唔好擺 我覺得好擺 口同鼻拗 擺唔到咪無Q買囉 求你買咩 慢慢死去玩你嘅XGP啦

送乜春game關我叉事咩 完全唔會理你哋叉bot啲嘢
點解要用短期股價去討論公司嘅價值
明明大家係gamer第一身接觸開遊戲,做乜去睇賭場入面嘅人點理解遊戲
其實佢哋成日踩到SONY一文不值我先還拖
你吹脹我大把位擺 完全唔影響喎 你無位擺呀?你咪死返去玩你個XBOX囉 你又唔係PS玩家 關你撚事咩 定你又係度扮 啊 我其實係全平台玩家嚟㗎 乜乜柒柒 咁大部你唔係會諗住買啩?既然唔買 佢大多兩倍都唔關你事啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞