微軟宣佈以687億美元收購動視暴雪,SONY究竟何去何從?

915 回覆
89 Like 12 Dislike
百利無一害
你都識講 玩家
唔係平台玩家喎

唔通要攬住部會增產嘅舊機
無人想獨大
個問題係呢兩年嘅所謂嘅大作衰成點大家有眼睇
無好Game嘅作為消費者不如Subscribe買個library選多D Game仲化算
做Fan Boy你都要我揀得落手先得
講得啱
遊戲界嘅Netflix
打開個gamepass 慢慢揀玩邊隻爽到仆街
對手唔係Sony ,係steam
呢年Sony有咩game出先?Sony ip 都多PS5出左咁耐差唔多咩game都冇出過,2月隻Horizon如果唔生性
前ps fan boy,從ps2玩到ps4,自從ps搬去加州行左膠路線又審查遊戲尺度,又迫我哋亞洲玩家接受打咗20年PS習慣咗嘅O確認/X取消,好想睇ps快啲pk
支持
SONY:Xbox no game
作為一個玩家我想見到佢地百家爭鳴,咁樣成個game 界先會有進步,我地又可以做菠蘿雞
但係作為xsx 機主真係覺得好撚爽
屌你老母炒狗攬住d ps5自己過人世
依個問題即係問你老細有錢啲定李嘉誠有錢啲
一陣宣布下集COD起由Xbox 獨估返一段時間先喺PS出,甚至PS唔出就…
Xss 都抵玩,真正遮渣價錢,燒鵝味道
唔需要咁做
1ST DAY一出就擺GAME PASS已經夠殺
重課fgo
COD新作都俾人鬧
其他IP隻隻都垃圾到收皮, 連Diablo2都可以炒埋
係識整game果啲人都走晒
真係淨返IP, 整新作品質都係垃圾
真係唔好有咩期望
而家微軟對手反而係steam喎
Diablo 就諗起 Do you guy not have phone
隻game分分鐘為咗應合歐美SJW搞爛
真係現眼報
放棄日本市場,但係宜家歐美唔show佢呀
遊戲界美心
係,平時一定唔會買the pedestrian
玩落又幾好玩。
一諗起而家既NAUGHTY DOG就覺得好噁心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞