微軟宣佈以687億美元收購動視暴雪,SONY究竟何去何從?

915 回覆
89 Like 12 Dislike
見到班索狗面紅耳赤就
MH有steam版,唔洗唔玩
天才management
今個月game pass會加槍彈辯駁希望學園與絕望高中生 Anniversary Edition同太鼓夠日系未?
重有first day Rainbow Six Extraction又有Hitman Trilogy

同其實PS已冇咩日系game,日系game 要玩switch
Bamdie今日即刻投誠出太鼓
我身邊嘅frd投入game pass 懷抱嘅多數都係steam 玩家
我本身都有買game pass,但啲game唔太岩玩,之後就用返steam,不過why not both
一樣 佢有我都有咁濟
不過好在打後大作唔駛買住呢樣好正
仲有nv
steam 旗下無乜game
Nigga what?
一兩年就返返黎。
日系都玩老仼果推
薩爾達系列 動森 MH PKM
索尼而家有乜日系
原來有PC版

仲有Gundam EXVS囉
出埋落PC就唔再需要PS了
M$ : 我係話在坐咁多位,都係垃圾。
始終Steam game library大好多,打機依家嘢都係按自己口味去買,有時唔係太明上面嗰啲索粉軟粉點解咁執着
兩邊都有,gamepass用嚟試game,steam嗰邊係儲開成就用
鬥現水多,MS/Apple 應該頭五
仲有玩mod
機戰OG全套
但凡sony個重心仲喺日本都會撐佢,你老味家陣日日奶歐美抵死啦
我玩ps就係為咗玩日系game,你就摺撚晒啲日本工作室喺到整歐美遊戲,要玩依啲駛撚玩ps呀
都未計佢整埋啲最後原諒者lgbt撚鳩玩家,日鳩日自我審查政治正確,放棄完亞洲玩家依家歐美市場都就俾人收皮,真係現眼報
如果唔係仲有少數幾隻日系game想玩真係唔會買ps,一早轉咗去玩steam,如果啲日厰game上埋steam/switch真係可以掉埋部ps佢
我到底睇咗啲咩嘢 好哋哋負皮起底咪算

做咩係都要加把嘴
講到xbox 好易買咁
最後都要食佢個game pass 價
睇連登以為walk in 就買到xbox 咁

ps5亞洲係柒 但唔代表xbox gamepass 就perfect
ps送ff7 p5s horizon班友又當睇唔到

想玩xbox咪買囉 唔使踩底其他人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞