微軟宣佈以687億美元收購動視暴雪,SONY究竟何去何從?

915 回覆
89 Like 12 Dislike
如果MS將重心擺係GAME PASS
其實可以正係買部PC就夠做

當年啲索狗可能今代都抽唔到PS5轉晒會唔知去晒邊啦
當年艾倫嗰班係打橫行
但真係唔好講到其他Fanboy係孤立無援先得
明明一路以嚟都係狗咬狗
P.S:永遠義無反顧支持警甴死全家 唔好攞呢方面嘅嘢嚟質我啦
咁任豚會買對家嘅Console
咁索狗會買對家嘅Console都好合理

利申:未話你係
有撚到咩
現實中又咪重有舖頭收緊6000

日日屌佢垃圾機,日日個價都冇跌過,次次都狗沖入飛
比體積 我用音響嚟做例子 Soundbar易擺啲定書架喇叭易擺啲 市場說明了一切 你唔係想同我講Soundbar面積係細啲啩
一路以嚟都係狗咬狗,但有隻狗特別大力囉
同埋既然一直都狗咬狗,依家你又點解要入黎勸人唔好咬呢?
之前PS4你又有無勸人唔好出D話其他機垃圾既post呢
你有個方格位就等於個個人都有?唔知以為個個人個電視櫃同你同款
你個位窄就等於個個人都窄?唔知以為個個人個電視櫃同你同款
我又真係無見過人狂開post數XBOX Nintendo 啲人間唔使掉低一兩句寸人嗰啲就有 不過我個人無咁做過 但如果宜家XBOT撩事鬥非 我一定奉陪到底 宜家唔得閒應付你隻任豚
執人口水尾 真係好廢

嗱我冇勸交嘅意思
我嘅意思係既然都係狗咬狗
某啲狗就唔好扮無辜俾狗咬
同埋最重要係唔好屈我做索狗
明明我三邊都有玩
嗰隻家畜想傳教就唔該專業啲

咁都要你下下都中先有得執既
Sony狗之前成日笑鳩ns玩mh
我勁生氣
我打直擺 唔好意思喎 打橫打直都難唔到我㗎 不過既然咁難擺你就千祈唔好為PS5而煩惱 買親正廢柴

繼續慢慢玩Forza GT呢啲垃圾game唔啱你
老實講 小弟玩GT個陣forza都唔知出世未 不過GT今時今日的確係垃圾都不如
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞