微軟宣佈以687億美元收購動視暴雪,SONY究竟何去何從?

915 回覆
89 Like 12 Dislike
Common meme都要比人抽插
痴撚線
依串reply第2個
屌你,咪你自己講
可能表達差 我指高達gvg 月姬 gal game 個啲
咁我都知switch仲多日系game 玩
就microsoft同sony 黎講 我覺得sony 暫時仍然有吸引力

利申 本身諗住買xss 但最後買咗ps5 同時有switch
根本咩玩法都會炒
咩獎盃,plus 都係得啖笑
到時一定有連登仔開幾十個psn買晒至易白金嘅game不停刷白金,再開個眼紅者勿入白金玩家ps5炒賣討論區
只係記得連登有條友水人買GAMEPASS咩1個月10蚊點知個個貴完唔係10蚊
所以佢咪話一個acc一部,再配合埋成就分制度,越多白金越易中
你話佢抽到就賣出去,但佢係咪保證到自己D副acc一定夠高分抽到第2部先?
如果配合埋個acc有登入過PS5就無得再抽,有幾多人真係情願hold起副acc既game同fd list為左唔知幾時可以再抽到多一部?
做到依步,最最最起碼買到既真玩家都會多好多先
姐係好似我呢d唔追盃嘅就唔應該買機?
全世界電子產品都缺貨
晶片產能就係得咁多
Sony唔會夠apple, 高通呢啲公司搶
第一個月係10蚊wo
之後網上買卡50蚊3個購
Left 4 Dead
Half Life
Team Fortress
Dota
Counter Strike
Portal
唔好意思
我部ps5玩左成年了
做到兩點天經地義喎
做乜尻
咁收左未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞