微軟宣佈以687億美元收購動視暴雪,SONY究竟何去何從?

915 回覆
89 Like 12 Dislike
早知買Xbox
買埋ea 咁sims4所有dlc可以用game pass玩
咁如果我老細係李嘉誠呢?
Ok you win
真係可以慳返好多
感覺佢行緊yahoo衰退條路
瘋狂做錯決定
1.明明左膠SJW唔打機,聽撚哂佢哋支苗
2.唔撚尊重亞洲玩家,連明明ps4都可以自己set嘅X取消〇確定都執意取消。炒哂日本二作室
3.允許啲機跌哂落炒狗到,冇人玩冇熱度
佢老味ps plus抽機真係on9
抽撚到一年都過埋期都未抽到 我真係唔撚知點解就算抽哂咁多channel 抽足咁多次都可以冇次中身邊啲人都唔撚係打機有啲中幾次都有

已經放棄左,all in砌左pc而家玩得好開心
我都覺得ms將個對手轉左去steam而唔係sony
Sony 部PS5 真係好on9

自殺式出機
50索粉即刻叛變
好老實 都係唔夠sony來
美國小勝 歐洲小敗 亞洲及其它大敗
係幾代遊戲通病

一日搞唔惦少日系game
一日贏唔到ps

廢萌 宅
你睇ani one 個留言區
成堆英文人
Bobby Kotick will remain as the CEO of Activision
啱啱諗起個笑話:
xbox無game玩
the last of us 唔會出二代
買xbox game pass 更開心
M$: 你地全部都唔係我對手
sorry 李嘉誠成副身家都唔夠錢買共雪

李嘉誠咁窮就咪衝出黎柒啦
俾m$買好過俾支拿企鵝買
the last of us
就係因為佢激撚到我買3090訂xbox game pass
根本Sony玩死自己,部死人PS5出咗年幾都仲要抽,啲炒狗就攬住幾十部機過年,Sony完全無理過。

搞到而家啲game銷量唔掂,就出埋PC版。GOW啱啱已經出咗,嚟緊連對馬戰鬼都會出,PS獨佔game愈嚟愈少。

而家我已經放棄咗抽PS5,一部PC+game pass已經玩到絕大部份game,嚟緊連WOW、Overwatch、Diablo、COD都入埋game pass,加上愈嚟愈多PS獨佔game跨平台PC,我已經睇唔到PS5有咩吸引之處。
Valve: 收收皮先
PS5唔夠貨,就增產PS4,咁都比佢諗到,都幾有創意。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞