微軟宣佈以687億美元收購動視暴雪,SONY究竟何去何從?

915 回覆
89 Like 12 Dislike
PS6直接出手提機,用返自己出嘅storage unit,一定可以做返一哥
暴雪垃圾公司M$專買垃圾
乜你叉bot好細部咩
sony收唔收皮唔到我地話事
我地只係更加樂見班索狗氣急敗壞爆血管個樣
除非依十年晶片同電池製程有重大突破,如果解決唔到個發熱同耗電量,出手提機連PS4pro既性能都做唔返

幫你搵左2張圖
RTS有望重光
扁平嘅設計反而係啱返亞洲地區 啲電視櫃嘅格係窄身 PS5橫放都叫入到 XSX係必需擺電視櫃上面嗰喎 咁都叫易擺 我真係得啖笑... 你鍾意啦吓
咁你個電視櫃都幾窄,15cm就已經隊唔入
擺入電視櫃係咪好想聞下燒燶金屬味
我自己就有位嘅 屋企好少雜物 兩部機都會擺到 所以PS5我都係打直擺 不過XBOX唔係我擺唔到 係送畀我都唔會要 兜腳踢佢落街 乞我憎已經係死罪
Ps5外型輸Xbox 係事實

但用放唔放到黎做比較,真係on9過灘sofa先打到機呢d理由
理得你要唔要姐,我就好少見窄到咁岩岩好11.5cm就放得落,15cm就隊唔入既電視櫃
差嗰4cm闊度比佢講到好似差一倍咁

都話咗你呢啲撚樣最鍾意將異於己見嘅打做索狗㗎啦
其實自己先係最以陣營行先
Get a life啦老撚土
人哋係XBOT嚟㗎嘛 唔咁做點帶到風向
唔止外型啦 咁撚大部超頻出煙都要輸性能 貪佢似高樓大廈定貪佢可以玩ps4 game
所以sony就明智喇 索性增產ps4 對症下藥

都話咗你呢啲撚樣最鍾意將異於己見嘅打做XBOT㗎啦
其實自己先係最以陣營行先
Get a life啦老撚土

嘩,依一個reply簡直完美
其實賣console係蝕錢

都話咗好多ON9仔當真㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞