微軟宣佈以687億美元收購動視暴雪,SONY究竟何去何從?

915 回覆
89 Like 12 Dislike
屌,不如話dlsite冇game玩
炒狗搵幾百人幾百部PS4同時玩黎刷成就分去抽PS5黎炒,咁你咁高成本都要炒咪比你炒囉
可能買果陣咁岩冇做優惠或者買錯plan,之前10蚊3個月我同fd都買到,呢買之前都要自己睇清楚
最近同人夾份$500買左3年

比佢嚇一嚇以為m$加左價
我3月到期嫁
除非係完全版如果唔係唔會有,好似FH5咁有pass買,包2個大型新地圖dlc and car pass就可以早1星期玩,我記得好似有2百幾萬人買左
不過FH系列有玩開的大部份都會買果2個新地圖DLC,次次都幾有良心的
wow 1
wow 2
wow 3
然後講個角色走去另一個世界,明明係平台第4作但係叫返wow
咁都可以再戰1000年
咁樣算唔算冷飯?
問題係xbox個game pass連PC都用到
無機嘅影響變咗可以用29蚊去解決

你要拉埋嚟講之前不如做下功課好無?

家下Xbox出一個game pass 都引起咁多迴響,唔少人都想/已經買咗game pass嘅同時,SONY仲有咩特別之處吸引其他平台嘅玩家人買機?
你個玩家既角度係暴雪果邊就係, 係微軟呢邊就唔係
簡單講就係暴雪咁垃圾收購完出既game都唔好玩, 無期望, 收購黎做乜
原來你一路都唔明
講IP果個都唔係我, 係上面話COD好賣得果條友
我原句都係話淨係得返IP
只係對好game有興趣, 對暴雪啲IP無興趣
你一路都搞錯角度
唔吸引
但個個抽
6000都有人引
真係完全唔吸引

求下大家唔好再入飛
問題係xbox個game pass連PC都用到
無機嘅影響變咗可以用29蚊去解決

你要拉埋嚟講之前不如做下功課好無?

家下Xbox出一個game pass 都引起咁多迴響,唔少人都想/已經買咗game pass嘅同時,SONY仲有咩特別之處吸引其他平台嘅玩家人買機?
唔吸引
但個個抽
6000都有人追
真係完全唔吸引

求下大家唔好再入飛
真係無入了 抽左成年都抽唔中又無game
攬住部ps4好撚滿足
有微軟收購都洗底洗一半,大把人信微軟個朵,有錢就係為所欲為
槍game唔啱玩, xbox不了
今集cod個個工作室好似7開嘅

出返mw2 remake大家又狗沖

利伸一定沖
sony 乜都唔做都咁多fan boy 幫佢搵藉口 唔怪佢可以當亞洲玩家係狗啦 呢啲柒頭皮唔知仲以為sony佢有份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞