微軟宣佈以687億美元收購動視暴雪,SONY究竟何去何從?

915 回覆
89 Like 12 Dislike
巨硬:我唔要贏,我要SONY輸
おまえは、もう死んでいる
SONY輸俾自己姐,微軟收購晒都無影響
暴雪今次仲唔死硬
下一步收購EA
Sony可以收購m$
SONY:將d舊獨佔放上PC賣,PS5都唔洗整
Pc又係微軟有賺
SONY:面對行業競爭,將會增加PS4每日產量
[Bloomberg] Sony Is Dealing With PlayStation 5 Shortage by Making More PS4s

整多d ps4
PC玩家又贏
如果買埋 EA
Age of Empire, Warcraft, Starcraft, C&C 係晒同一間公司度
轉行出手機驚
COD + Battlefield都玩哂
加埋FIFA
好癲
車槍球殺哂
SONY 粉都仲係唔明白
曾經既唯一對手XBOX既差距已經愈來愈細
人地一個GAME PASS已經有晒歐美市大場大部份GAME既時候
到時成個市佔比就會完全逆轉
繼續死攬日廠GAME打飛機係無意思

---------------------------------------------------
好同意隔離ching嘅講法,索狗係過往踩其他平台已經引起唔少積怨,加上以前各種臭串表現,PlayStation就注定難以吸引其他平台嘅人買機
M$叫有D心去整GAME
暴雪D IP係唔係叫有救
作為PC撚,對SONY從冇好感
微軟咁樣以本傷人
sony點鬥
好彩FromSoftware無再係PS出Exclusive
呢兩年最多得隻新God of War較吸引
完全唔夠吸引力買
其實MS獨大對玩家有咩好處?
玩過game pass 先會體會你係玩遊戲而唔係遊戲玩你
依幾年太多大作都伏到pk, 唔係因為俾左錢真金白銀買番黎既話,應該好快棄左game
宜家game pass 就可以玩兩玩唔岩又轉game又唔駛錢,無敵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞