Soundbar的決擇, 求解答(11)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
邊度買?有冇折?個價好硬度度都4499
佢d bug fix左好多ga la
我當初買都中伏, 上年年頭都fix哂
係大陸版照當行貨賣唔係咁好
仲有後置都可以長期叉住電
求教各位巴打

Xbox <hdmi>Q800a <hdmi> Samsung tv

但Netflix Disney 都無atoms….

有無咩未set?
你部Xbox 裝咗Dolby atmos 嗰apps未?
裝左
主機設定set咗atmos都唔得
小弟想買條soundbar, 想有以下要求
1. sub woofer 要盡量細, 唔要都ok
2. 要2個hdmi
3. 要有Airplay
4. Soundbar 主體長度within 1000

Sony A7000太大條

Samsung Q700 定 Q800 好?
用緊x80j+Q700A
睇緊Disney+個陣都係會有一兩下突然無聲

呢個要㨂埋?
無xbox但睇落要揀yes
Send atmos去俾soundbar decode
爬左上個post, 想去咸片生命聽下Q700 /800 實物先再決定。想問吓邊間咸片分店會方便d試? 經過將軍澳個間好似唔覺有setup試到天空聲道。

如果而家屋企個條早d 壞就好,而家price睇好似無晒組合優惠

同好多人一樣梳化已經啪牆,唔知放唔放到h9500s, 所以想先入Q700 /800 , 再睇下洗唔洗升級入埋後置。

利申:用緊sony x9000e
冇折
硬食
sony 定samsung 好
冇關係
我都冇著哩個
如果LG SN7CY同denon 216比又如何?
請教巴打
如果想買soundbar for 電腦同ps5
budget 2000(+/- 500) 有邊款性價比好介紹
岩岩買咗LG QP5等送貨,有冇巴打買咗?
貪佢擺電腦枱細細隻,有冇伏?
最終無set
依家又得啦
試吓熄bravia sync
梳化拉出少少已經放到後置啦
我見冇人推薦Sony soundbar, 係咪好差?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞