Soundbar的決擇, 求解答(11)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
如果用Sony電視X90j
Samsung Q950T 定Sony ST5000好的?
Q950T有後置 但梳化貼檣 諗住ST5000
睇下大家有無意見
有呀
佢出果兩隻藍芽
有隻好似叫Move
邊到有3叔 Q700 試
但WiFi有密碼佢會update到?佢又無interface比我揀
師兄,你試下用電話鏡射去電視有冇atmos點燈?
S巴你好
你講果四個腳墊?定係連埋條RCA?

我有買腳墊ar
個效果是咪好正?
我之前都長開咗一排,update埋firmware,隔兩日仲有爆音。之後發現設定入面,射頻頻道 嗰項唔可以長開,tune好咗無爆音要轉返 關
Sonos products that can be used as surround speakers

Only products of the same model can be used together as surround speakers. For example, two Sonos Ones can be used for surround sound but One and Play:1 cannot. However, related models like One and One SL can be used together as surround speakers.

One (all generations) and One SL
Play:1
Play:3
Play:5 (Gen 2)
Five
All SYMFONISK speakers
Amp powering third party speaker

暫時未見有MOVE可加入做SURROUND, 有錯請指正

如果全無線, JBL 9.1 幫到你, 不過要夾人同系統, 有D人話冇事, 有D人話斷線
CHING 買 𝗦𝗢𝗡𝗬 ST5000不如㨂新出嘅𝗦𝗢𝗡𝗬 HT-A7000, 加鈛買Sub , 可以後加無線後置,又可以用S-Centre connect X90J, X90J 喇叭變咗做中置
聽歌又可以用Immersive AE模擬 360 Spatial Audio
O 自膠咗 X90 係冇女S-Centre
係腳墊 SVS本身果4粒釘太膠, 連箱體都會震, 換左soundpath墊之後成件事實淨晒
我睇過manual係咁講
你岩 我記錯stereo
一直等唔到白色架,見就過年,黑色都照殺,出來效果都唔錯
請問q700a 9500s
定係 beam2 ikea較好?
其實ikea 做後置真係抵玩
2隻先等於一隻one
仲要原裝架都唔貴
Android機同iphone都試過射, 都係點唔到燈…
我order完cut埋單,海關起身唔批入境
btw應該得3隻特價,我cut之前冇晒,cut左之後見到only 1 left
睇番keeps 突然無呢頭平左兩個鐘,我舊單已經ship左,這些機會不是我的
睇番keepa 突發平左兩個鐘,我已買左,唉
S巴你慘d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞