Soundbar的決擇, 求解答(11)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我本身諗住stack佢地,海關一聽到即刻ban 唯有等之後特價上sb2000算
我用camelcamelcamel set alert去email, 今次都幾快就有email
兩隻sub 我諗香港海關們好難入境,佢哋實話咁大舊仲要買兩舊,明明比手袋平
買得sb 2000 不如買pb2000或者是sb3000?
其實我都覺得stack兩隻sub都有d礙眼既 等下次特價買隻大d output都好
土地問題係放唔落 sb2000都盡盡地
同我一樣,sb1000 pro 我邊邊地
根本只係買到3000micro sb1000 pro兩種
I know your pain bro
琴日拎左
$9000
屌呀
點解我9,999 ?
預訂

11月留名 1月頭打比我
官網賣9999
佢地賣$9000

等左三個月
我都諗緊beam2定550 頭都爆
我十二月先訂

賣9000 合理好多, 美國都係賣 us$899…

有冇買埋後置?
玩左一日後有啲心郁郁想買埋後置,不過香港冇我想買果對

等香港出surround 700
預訂買
其實係
一開始我預8000左右
Cls 開9999我真係唔會買

美馬先71xx
我都係想買呢對
香港會有?
諗緊定美馬買 都5000左右

但我諗香港出要近7000
其實條soundbar係咪要夠長, 左右分離感先會強,
而家用dts216唔太feel到左右聲
會有啦 BOSE出野出曬全球麻應該
屌…個型靚又掛住Bose呢個名…呢到都佔左個retail price一大部份
我見surround 拖住個大火牛,如果香港有行貨未必要拖住個火牛(鳩估)

Bose得個新既小喇叭先值
因為有music party

不過BOSE喇叭做得真係好同靚 所以入左坑

老實啲講 美國7100左右價錢
確實係中等性價比同靚 呢個價錢多數都係買啲無咁靚
不過佢set左9999
真係會話 JBL fullest 有真無線左右喇叭命有興
我諗緊等唔等
美馬買無遲買平幾舊
不過美馬都無曬白surround700
我早幾日現場問過,印象q800a$64xx,q900a$84xx 包後置
其實係咪要買埋手袋比佢
如果睇中C或H就大鳩鑊了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞