Soundbar的決擇, 求解答(11)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
巴打差600點解唔上埋800a
想請教下LG SJ8同SL4分別大唔大?
爭扎緊買A7000定Sonos Arc,都係想一條過
個subwoofer太大,好簡單
係啦
可能sub仔太大舊
聲音最好自己試聽
sonos arc最衰係無hdmi in, 如果同電視唔夾或者唔夠hdmi port位會差d
A7000就貴, 同價人地起碼有subwoofer, 但你係要一條過都ok
Creative stage v2
以1k左右筆直 值唔值得入手?
諗住放檯面用 放唔到太大枝
最盡已經係68cm
官網買Sonos 做緊滿8000蚊減1000
買2條Beam (Gen 2)
維返4000蚊一條
有無人會想夾
用HSBC vs簽埋賺3.6%網上回贈加5% 限期簽帳回贈,買Arc平1500左右,幾抵屌
大家好,我有個問題困擾左好耐
我電視機同soundbar都係samsung
但打機時都一定會有聲音delay問題,set埋聲音延遲都係無用
如果set佢做PCM就無嚟個問題
但如果開內置既netflix app睇戲,佢又會出唔到dolby atoms,要下下手動set返佢做"直通"好鬼煩
想問大家有無解決方法,thx
有無人知而家罪大 A9 邊度仲有得試
想試一次先決定A9 定SOUNDBAR
Sony store
AV life, 沙田同K11個間都見到擺出黎
sony store 我見海港城果間執左
cwb 果間有showroom show 出黎?
我都想知 推一推
我有呢支, 都幾垃圾下, 買返speaker 算😂😂😂
個sub low 搞灣曬d mid 同high
較低d 個sublow 又紙皮咁薄d 聲
認真便宜莫貪一分錢一分貨
佢個surround mode 好怪將d eq tune 到
總知d 聲就乸埋一舊
想問返師兄邊度見到q600a做緊2000?
我見到旺角 同Musea 個間有
好吸引,ARC 用 sony 電視有冇bugs? 心大心細
無問題,可以去馬
前排買咗 九舊水冇投訴
K11 Musea 嗰間 A9 同 A7000 都有得試
SONY HT-G700 同 YAMAHA YAS-209, 兩者價錢都差得遠, 但CP值黎講邊款高D?
其實有冇adapter 可以解決得一個hdmi port既問題
想入手Sonos arc 或者之後出既Bose 900
但係兩隻都得一個hdmi port 電視又唔係smart tv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞