Soundbar的決擇, 求解答(11)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
連運費大約380
本來我都想買呢款,可以貼牆D
但有巴打話唔係幾好,買咗三叔腳

巴打用落有無問題?
我都未送貨
你買邊款三叔腳?
Q950a 上年4月,應該差唔多,到香港起碼6月
如果隻新sub唔係只係得個樣既話值得等 始終soundbar係bundle冇得換
同q950a係咪得sub 唔同

睇相條bar 好似無用布面,用鋼面
仲有無線connection出atmos, 連hdmi都唔駛駁, 其他野就未知, 要等佢announce
但要用返三叔電視先無線
我本身target 買罪大 x5085J
淘寶原裝9500S腳呀,好在有得穿線入去
都係d gimmick野, 一條hdmi其實影響不大, 不過samsung唔再一味加channel肯玩下其他野都算係咁, 如果隻sub仔改善左, 等佢出真無線後置就完美
sony新出嗰啲都痴撚線,要玩埋s-center就買電視,舊型號又唔得,食屎啦
幾錢
好似RMB499

我唔玩sound bar 起壇就係嫌佢隻sub 柒
而家就就嚟update
頭先都訂了
5980連後置
佢話可能預一個月,可隨時退訂
落了3成訂
不過忘記問有冇coupon
咁speaker setup同soundbar都有一段距離既 speaker仲可以無限往上升級
想問下巴打點睇JBL soundbar 5.1 或者 9.1
見佢對後置係叉電式,連電線都唔駛拉
9.1
但我本人麻麻 叉電式後置
唔記得叉睇睇下無聲又無癮 而且耐左舊電都會死
原本用緊creative stage,但壞左想換隻都係差唔多價錢既2.1 soundbar比電腦用,想問bitos sora 2.1定creative stage v2好?
我12月尾訂,前兩日就送到了
A9 幾時先有現貨, 仆街同ps5一樣 無得買
巴打個後置有冇買埋架
聽av奶個sales講話硬件有問題,所以要咁遲先有貨,佢話佢地試都有成日斷,唔知真定假,都諗緊訂唔訂好
請問q800a邊到有現貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞