為左唔比人劇透已經睇左Matrix 4揮手區

826 回覆
54 Like 26 Dislike
一開始都講咗係loop,又點會有推進
今集係家姐拍嚟講loop/回憶,佢阿妹就係唔想重提往事所以唔一齊拍
一睇就記得喎。。。罰你溫多次
兩姊妹死咗老豆之後就lost,家姐終於出嚟拍續集係向後望,阿妹揀唔拍係向前望。
應該要將第四集連結返去佢兩姊妹本身先更理解到第四集內容(始終佢地兩個自己就係neo)

利申未睇
好似係源代碼。 所以第七代一定要拎返。。
唔明。。你睇返agent smith幫手打大佬果段。。

neo可以係每一個人呀。。。即係只要信念夠強。每一個人都係救世主。。
所以話。。呢個世界跑數最可怕
同意。。
有段問個大隻佬點睇leo果段笑左
點買先有海報?
有幾秒覺得女權姐。之後先醒起。數碼世界係靠信念。。
一定要睇,堅正
錫安收皮原因勁on9
成件事又係Neo 搵女救世界
最後又好多野冇解釋

分析師/smith 一堆野冇講
Neo 救左Trinity 後變左傻仔
作用係移動人肉AT 力場

感覺時間太短好多野都講唔夠

同gg 俠比gg 俠好睇D 我個人覺得

當然都唔係唔好睇
只係太短時間塞左太多野
唔得 你最低限度都要睇個啲一個鍾以上既懶人包
如果你驚懶人包悶 咁你入場睇呢套都係得個瞓字
因matrix導演真人變左性
男變女所以今集the one就係30
結局30果句就係導演講既
睇多次啦
有個Easter egg 講下

Trinity 個假老公 Chad 演員其實係 Chad Stahelski (John Wick 123 導演,Matrix 1 做 奇洛替身)

亦都玩咗 virgin vs chad 嘅 meme 好似係
換左人好似差咁d咁
因上年warner買晒2020,21電影比hbomax即日 stream
唔係疫情無$周轉拍新戲
下年戲就無依隻歌仔唱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞