為左唔比人劇透已經睇左Matrix 4揮手區

826 回覆
54 Like 26 Dislike
前幾日追返1-3集
但係唔係好明
條女又係救世主?
最on9佢最尾無又無事, 咁搞咁大壇野做乜9。
成套戲講主角嘅愛, 但我前三集已經睇到好夠又深刻。
只可以話今集係俾返主角一個good ending.
總括黎講
Neo被洗save 但restore後都廢過第一集 得翻AT field
呢個Morpheus真心唔知想點 我想知真果個發生咩事
打鬥唔夠型 啲角式唔夠型 藍髮妹好柒
發析師如果用呀伯會好啲
Niobi角色崩壞 同 EP8 Luke Skywalker一樣
常威都比人delete左?
成套能力同型棍程度有前三集水平既只有Trinity
所以一開始我都好亂,但啱啱睇左matrix 4演員名單應該真係法國佬黎
呢啲應該non canon 唔計啦
佢話Morpheus高人氣被選長老 but then what?
其實machine分左殺人派同共存派唔係太大問題
問題係呢件事發生同Zion而家點有咩關係無講
Niobi走出黎玩60年Rimworld又點解有無講
我只可以劇秃。有莫菲c
睇唔明matrix重啟左
當係用neo同trinity做matrix核心都好
已經唔係行緊以前果套要救世主reset matrix既玩法
根本就無必要比救世主權限佢地
咁樣同捉蟲入屎眼有咩分別
劇情有d垃圾喎。。
agree
最後彩旦!有咩

根本冇話夠唔夠電
亂咁加破壞設定
On99
我都覺好撚女權。但諗深一層。人設上。個女人既信念係深過男主。。。所以。。係囉。。
我仲有續集同外傳呀
睇完你咁講。更加覺得為拍而拍
差喎。。
史密斯人設崩左喎。都唔錯
本身matrix由頭到尾都係好多暗喻LGBT既野
之前Niobi都最強pilot啦
呢樣唔駛咁敏感
利字當頭,就算Neo 覺醒咗 Legendary 都食硬佢兩個
只係計漏咗Sati 同 Smith 兩個非人類
好搶口。彩旦仲串鳩冇腦短片
有。。由第6代。變左第7代
佢本身都係密探。避子彈冇難度。反而係女艦長姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞