為左唔比人劇透已經睇左Matrix 4揮手區

826 回覆
54 Like 26 Dislike
反而我覺得成套戲個亮點係艦長 好似珍妹 不過又有少少 阿慈 呢個先係真正既De ja vu
講起救Trinity嗰度仲兒戲
明明講緊救完neo之後
啲保安嚴密咗好多
之後隻彈珠人潛咗入去
我都算佢解得通
但之後下個畫面已經係連個新女角同埋班機械蟲都入埋去
冇哲學野,背景設定都係亂鳩咁黎
女主角覺醒又係好突然
中間鋪排係0 ..十分鐘對白0重點 …只係賣弄情懷
嗰個bullet time我都係諗起jojo都唔撚係matrix嚟嘅!?
你因住比人屌你無睇過1-3,睇慣Marvel式Popcorn Movie,你唔識欣賞係因為睇唔明
係咁出隻貓荒死你唔記得Glitch/Deja vu
好好笑真係 有啲周星馳西遊feel
成套戲Ok啦 當係懷下舊 交代下三部曲之後既事同補充下設定
反正就算係爛片 岩自己睇咪得囉
點肯定?你睇幾多人連1-3都冇睇過就知咩人都有
YouTube 都出緊shorts
隻貓係用嚟玩catrix㗎
畢竟頭三集差唔多廿年前
大把人冇睇過
或者只係睇過以前bullet time個shot
wb擺到明想拍續集 繼續食呢個ip水
但今集拍到咁
舊fans失望 新fans又吸唔到
應該都等rebot㗎喇
我係覺得個名咁多年黎誤導左唔少人
炸 娃nu 多
文場唔錯。但人設崩晒囉
我睇撚到頭都爆。都唔知佢點解有權限可以整到莫非斯出黎喎。係咪我問題?
唔怕。見咁收得就會有下集同外傳
其實你搞錯左一樣野。。。果度係憑信念行事。。男主一直話女主信念好強。。咁咁咁咁。。。。仲有一段係smith。。都講過人人都可以係救世主。。
因為係新一代母體
一個字講晒。情懷
老實講都幾失望...
冇乜突破性元素,可能未睇之前太大期望
佢特登喺matrix入面開返隻game嘅model整隻不受控制嘅Morpheus,Morpheus作反再反hack matrix,佢突破咗simulation入面嘅simulation,所以佢喺matrix入面可以有實體,但出到現實就要用啲鐵珠實體化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞