為左唔比人劇透已經睇左Matrix 4揮手區

826 回覆
54 Like 26 Dislike
睇完我感覺係似外傳

Btw,做Catrix可能真係會大賣
特技同埋動作可以垃圾過前面3套
第三集ending 講掂數話俾人類自由決定留低定離開matrix 嘛
咁俾左啲人走 電池唔夠咪唔夠電
咁咪搶資源爭電用 >> 內鬥
有留意到(基本嘢啦下話
但都覺得套戲好差
得唔得?
唔係
我想屌晒全部
其實使乜講到眾人皆醉我獨醒咁
根本觀眾唔收貨就係睇完都覺得失望
個個跳出黎講到自己留意好多野話人地唔係fans
咪玩啦我俾錢睇都唔屌得咩痴鳩線

imdb 最新分數係5.9
不斷下調中
Matrix係我第一套買的BD
果時冇中文字幕我都照買 我一定唔撚係fans
今集設定係唔駛打電話就可以返現實
點解後面被圍毆個陣唔即刻unplug走?
Inception嗰隻先叫首尾呼應,呢套matrix 4係垃圾
老老豆豆當年紅成咁有乜可能未睇過
啲打鬥難睇咗好多
又黑又閃又一堆人湧埋一齊唔知睇緊咩
係和風小屋同Morpheus打又冇feel
相反第一集場場打鬥都好經典
00後囉 就算8,90都未必睇得明
佢個頭係咪因為同John wick 同期拍,好唔襯。
喺啲咁撚認真既時候搞笑做乜鳩
我真係答唔到有咩位有驚喜,大特寫neo 喺機械世界醒左?靚靚火車櫻花景?定係最後市民變到left 4 dead咁話4係神作嗰d人其實間接侮辱緊123集,班神作撚識條撚咩
一個崩都唔想比WB賺
佢串9華納拍續集係咪導演自己整落去
臨尾玩到又打又割喉咁 應該好撚僧華納
你依種諗法咪係佢入面講bullet time就大賣差唔多lo
重點唔係在於你有bullet time我就打曬飛機
依個係當年其中一個元素吸引我 但佢入面嘅文戲 世界觀設定都一樣吸引
你用一套戲去屌一班'凡夫俗子' 咁其他真心撐你嘅fans
睇完又睇 重煲左好多次嘅你比到啲乜野比佢地?
Block柒你先
最撚憎懶醒撚
抵死WB
搞衰完dc
搞衰埋matrix
續集大家仲會唔會捧場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞