為左唔比人劇透已經睇左Matrix 4揮手區

826 回覆
54 Like 26 Dislike
我意思係。點解佢會開到。。
都轉左新code同新寫法。。

所以佢個bullet timd 先會俾人剋到姐。。
點解會開唔到。。有講過兩者唔相容咩。。
今時唔同往日 就算奇諾想打 老咗廿年又唔係練開功夫都應該打唔起

主角打唔起 其他角色太好打又會搶晒戲卦
啱啱先買左部Sony 4k 120Hz OLED電視,呢套真係上得合時。
好正!
一直都講。佢果個係係第7代入面既模組。。

ok。。諗諗下就明了。。
所以咪評價麻麻
https://youtu.be/uXGE0vuuaDo
以前每集都有經典場面
今集有啲乜 龜波氣功?
冇啦 都變咗The Two 唔珍貴
唔好意思,我想問我理解係唔係錯左.

係現實世界嚟講,母體係要靠養人類去發電令母體可以繼續運作落去,而第三集Leo同母體fix 左個大bug 令現實世界和平左,咁即係現實嘅人類同母體只要唔互相撩交打,依個平衡就可以運作落去.

咁母體為左乜原因批准分析師去復活兩個咁「危險」人物去產生更多電力? 佢本身生更多普通人去發電咪得囉,人類又自己種菜. 為咩要攪到咁呢?
Neo 最重要既選擇 係trinity (女人)既選擇
天空要變成彩虹色

屌你老味 要搵LGBT 女權護航
其實睇套戲+彩蛋
就知個導演都唔係好想拍
wb年年催佢拍
索性拍爛佢 等佢冇續集
不過就辛苦晒入場睇嗰啲人
今日睇完想𠝹櫈
me too好耐無試過咁想𠝹櫈

imdb 6.1/10 證明有幾垃圾
https://m.imdb.com/title/tt10838180/
前前後後見啲人不停拎電話出嚟睇鐘
其實點解女主變到勁過男主 有超能力
唔止係世界咁簡單, 重有Gold Experience Requiem(黃金體驗鎮魂曲)
老實講前半我睇到覺得隔住個芒都feel到佢係好撚唔想拍呢套咁
改名叫Matrix Regret算
前半有啲新意嘅 似真似假
頭三集係隻game定係neo真係痴咗線
又串下wb咁
但到救反neo之後
啲動作戲 剪接 轉折位完全唔掂

如果當cult片睇 導演專登黎拍爛 就幾好睇
wb話要有懷舊就特登剪晒頭3集畫面入黎
要bullet time就整個clock up出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞